Remzi Sadi, Projelerini Tanıttı - Son Dakika
Yerel

Remzi Sadi, Projelerini Tanıttı

Remzi Sadi, Projelerini Tanıttı

Antalya Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Remzi Sadi, düzenlenen toplantıyla projelerini tanıttı.

16.03.2014 15:13

Antalya Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Remzi Sadi, düzenlenen toplantıyla projelerini tanıttı. Toplantıda konuşan Sadi, "Bu kentin sevdalı bir yönetime inancı var. Konyaaltı'nı hücrelerine kadar bilen birisiyim" diye konuştu.

"Çocuklara sözümüz var, Yüzde yüz gülen yüz" sloganıyla yola çıkan AK Parti Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Remzi Sadi, kentte bir otelde düzenlenen toplantıyla projelerini tanıttı. 30 Mart yerel seçimlerde kazandığı takdirde gerçekleştirmeyi planladığı projeleri arasında çocuklara yönelik projelerin çoğunlukla olması dikkat çekti. Toplantıya AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak, AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel, Ak Parti Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Remzi Sadi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"BİZİM OĞLAN ANLAYIŞI ARTIK YOK"

Projelerini anlatan Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Remzi Sadi, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği köylerde vatandaşların mevcut Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i hiç göremediklerini ve hizmet alamadıklarından dolayı yakındıklarını belirtti. Bu davaya inandığı için yola çıktığını belirten Sadi, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ben bu davaya inandım. Bu kadrolar içerisinde siyaset yapmak istediğim için çıktım. Birilerinin bana bu alanda siyaset yapmam için onay vermesi gerekti. Menderes Türel bu onayı verdi. 25 yıldır kendisiyle dostluğumuz var. Bu kentin sevdalı bir yönetime inancı var. Konyaaltı'nı hücrelerine kadar bilen birisiyim. Sürekli olarak sahada aktif olarak çalıştım. Mevcut başkan göz boyama edebiyatıyla işler yapmaya çalıyor. Köylere gidip soruyorum mevcut başkanın ne iş yaptığını, ama aldığım cevap vatandaş başkanı göremediğini söylüyor. Yani başkan belediyeden çıkmıyor. Artık 'Bizim oğlan' anlayışı yok."

PROJELERİNİ ANLATTI

Seçimlerden sonra ilk olarak yeni bir bütçe toplantısı yapacağını duyuran Sadi, vatandaşlara hazırladığı sunumla projeleri hakkında bilgi verdi. Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yürütecekleri projelere sunumda yer vermediğini belirten Sadi, Konyaaltı'nda özellikle çocuk ve yaşlılar için farklı projeler hazırladığını söyledi.

Okullar için geliştirdiği projeyi anlatan Sadi, her okulda mevcut okul aile birlikleri toplantısına belediyeden bir görevlinin de katılarak okullardaki klimadan, temizliğe öğrencilere yapılacak yardıma kadar gerekli görülen ihtiyaçların belediye personeli tarafından tespit edilerek gerekli işlemlerin yapılmasının sağlanacağını belirtti.

Her okulun aile birliğinin içine belediyeden bir personel yerleştireceklerini anlatan Sadi, sözlerini şöyle sürdürdü: "Okulum benim evim projesi. Okulun ve öğrencilerin ihtiyaçlarını o pedagog tespit edecek. Belediyeye gelerek gerekli işlemleri başlatacaktır. Ailelerimizin gerektiğinde gece de çocuklarını güvenle bırakacağı bir kreş olmasını istiyoruz. 60 yaşını geçmiş her yaşlımız bizim güvencemiz altında olacak. Belediyemize el açmadan ricada bulunmadan belediye direk olarak yaşlılarımızın yanında olacaktır. Psikolojik ve güvenlik hizmetleriyle yaşlılarımızın daha huzurlu yaşamalarını sağlayacağız."

SAĞLIK TESİSİ

Sarısu mevkisinde bir sağlık merkezi tesisi hazırlayacaklarını belirten Sadi, 15 bin 500 metrekare bir tesis oluşturacaklarını söyledi. Bu tesisin hızla hayata geçeceğini anlatan Sadi, sözlerini şöyle tamamladı: "Her yaş grubuna uygun spor aleti ve sağlık alanları oluşturacağız. Ayrıca Konyaaltı sahil bandını maraton sporu için uygun hale getireceğiz ve milli takımlardan bu konuda destek alacağız."

Proje tanıtım toplantısı hazırlanan kısa filmle sona erdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Remzi Sadi, Projelerini Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement