Ressam ve yazar Hurşit İlbeyi'nin 'Pozitif Hayatlar' sergisi Kartal'da açıldı - Son Dakika
Yerel

Ressam ve yazar Hurşit İlbeyi'nin 'Pozitif Hayatlar' sergisi Kartal'da açıldı

Ressam ve yazar Hurşit İlbeyi\'nin \'Pozitif Hayatlar\' sergisi Kartal\'da açıldı

Ressam ve yazar Hurşit İlbeyi'nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü temalı kişisel resim sergisi, Kartal Belediyesi Fuaye Alanı'nda açıldı. Açılış törenine Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar, ADD Kartal Şube Başkanı Hülya Arkan ve diğer katılımcılar da katıldı.

20.02.2024 10:39  Güncelleme: 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ressam ve yazar Hurşit İlbeyi'nin "Pozitif Hayatlar" başlıklı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü temalı kişisel resim sergisi, Kartal Belediyesi Fuaye Alanı'nda açıldı.

Kartal Belediyesi ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) ortaklığı ile gerçekleştirilen "Pozitif Hayatlar" isimli resim serginin açılış törenine, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar, ADD Kartal Şube Başkanı Hülya Arkan ve yönetimi, Türkiye Emekliler Derneği Kartal Şube Başkanı Hüseyin Araz, Kartal Belediyespor İşitme Engelliler Futbol Takım Başkanı Kemal Alpay, Doğru Parti Kartal İlçe Yönetimi, basın mensupları ve Kartallı sanatseverler katıldı.

Törende konuşan Uçar, sergi sahibi İlbeyi'ne teşekkürlerini iletti. Uçar, "Kartal'ı sanatın ve sporun başkenti yapacağız parolasıyla çıktığımız bu yolda sizin gibi değerli sanatçılarımızı Kartal'da ağırlamaktan büyük bir onur duyduğumuzu belirtmek isteriz" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Ressam ve yazar Hurşit İlbeyi'nin 'Pozitif Hayatlar' sergisi Kartal'da açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement