Rıvan Dilmen ile 10 Bin Çocuk Spora Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Rıvan Dilmen ile 10 Bin Çocuk Spora Başlıyor

Rıvan Dilmen ile 10 Bin Çocuk Spora Başlıyor

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yaz aylarında çocuklarınVe gençlerin spora yönlendirilmesi amacıyla başlatılan ’10 bin çocuk, 10 bin top’ projesi 7 Haziran’da start alıyor.

06.06.2014 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yaz aylarında çocukların

Ve gençlerin spora yönlendirilmesi amacıyla başlatılan '10 bin çocuk, 10 bin top' projesi 7 Haziran'da start alıyor. Projenin startına Muğlaspor'dan yetişen, Fenerbahçe ve Milli takımın önemli ismi spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Muğlaspor'da forma giymiş ve milli takımlar düzeyine ulaşmış isimlerin yanı sıra, Muğla'nın yetiştirdiği önemli spor adamları katılacak.

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, Voleybol, Basketbol ve Futbol dallarında 10 bin topun 10 bin çocuğa dağıtılmasını öngeren proje ile ilgili yaptığı açıklamada, amaçlarının gençleri ve çocukları spora yönlendirmek olduğunu açıkladı. Çeker, "Projemizin startına bir dönem Muğlaspor forması giymiş ünlü futbolcu Rıdvan Dilmen, milli takım düzeyine yükselmiş futbolcular da katılacak. Yaz aylarında gençlerin ve çocukların spora yönlendirilmesi için planlanan projede Muğla Atatürk stadına dev ekran konulacak ve etkinlik öncesi konserler düzenlenecek. Dev bir şölene dönüştürülecek etkinliğe katılan genç ve çocuklara t-shirt ve top dağıtımı yapılacak ve yaz spor okullarının ücretsiz kayıtları yapılacak. Organizasyonla hedeflenen, sporun kırsal, kentsel demeden tüm çocuklara ulaşması ve verilecek bir top ile onların spora başlamasının sağlanması" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rıvan Dilmen ile 10 Bin Çocuk Spora Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement