Romanyalı Öğrencilerden Vali Günaydın'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Romanyalı Öğrencilerden Vali Günaydın'a Ziyaret

Romanyalı Öğrencilerden Vali Günaydın\'a Ziyaret

Avrupa Birliği Erasmus "Ekolojik Okur Yazarlık" projesi kapsamında Romanya'dan Kastamonu'ya giden öğrenciler, Vali Şehmus Günaydın'ı makamında ziyaret etti.

21.10.2014 19:01  Güncelleme: 19:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Birliği (AB) Erasmus "Ekolojik Okur Yazarlık" projesi kapsamında Romanya'dan Kastamonu'ya gelen öğrenciler, Vali Şehmus Günaydın'ı makamında ziyaret etti.

Romanya'nın farklı illerinden gelen 12 öğrenci ile birlikte Doğanyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Nihat Öz, Proje Sorumlusu İlçe Halk Eğitim Müdürü Hasan Kemikli, Vali Günaydın'ı makamında ziyaret etti.

12-26 Ekim 2014 tarihleri arasında Doğanyurt İlçe Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen Avrupa Birliği (AB) Erasmus "Ekolojik Okur Yazarlık" proje kapsamında öğrenciler, çevre temizliği, çevreyi koruma, kestane ve fındık üretimi, zirai ilaç kullanılması neticesinde doğanın bozulmaması gibi konularda bilgiler alarak, çeşitli incelemelerde bulundular.

Öğrencilerin Kastamonu'yu gezerek tanımaları tavsiyesinde bulunan Vali Günaydın, Kastamonu'nun birçok bölgenin güzelliklerini içinde barındıran özellikle tarihi geçmişi ve kültürel değerleriyle çok önemli bir il konumunda olduğunu söyledi.

Kastamonu'da olmaktan dolayı son derece mutlu olduklarını belirten öğrenciler ise, Kastamonu'nun tarihi ve güzel bir şehir olduğunu ifade ederek, ayrıca gösterdikleri ilgiden dolayı Vali Günaydın'a ve projede yer alan herkese teşekkür ettiklerini belirttiler.

Ziyaret sonrası Vali Günaydın, öğrencilere Kastamonu'nun meşhur çekme helvası ve tanıtım kitabından hediye etti. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Romanyalı Öğrencilerden Vali Günaydın'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement