Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Haşim Özçelik Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Haşim Özçelik Açıklaması

Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Haşim Özçelik Açıklaması

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla buluşan Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Haşim Özçelik, "Şeffaf, adil, eşit, düzenli çalışmalarımızla birlik ve beraberlik içinde yaşanabilir bir Kayseri için çalışacağız. Yeni bir Kayseri, yeni bir dünya kuracağız ve bu hedefle çıktığımız yolda, adaletle çalışıp hizmet edeceğiz" dedi.

15.02.2014 09:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla buluşan Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Haşim Özçelik, "Şeffaf, adil, eşit, düzenli çalışmalarımızla birlik ve beraberlik içinde yaşanabilir bir Kayseri için çalışacağız. Yeni bir Kayseri, yeni bir dünya kuracağız ve bu hedefle çıktığımız yolda, adaletle çalışıp hizmet edeceğiz" dedi.

30 Mart 2014 yerel seçimler için çalışmalarına ara vermeden devam eden Saadet Partisi (SP) başkan adayları, İncesu ve Yahyalı'da vatandaşlarla bir araya geldi. İlk olarak İncesu Belediye Başkan Adayı İbrahim Karaalp ve partililerle bir araya gelen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Haşim Özçelik, İncesu'da esnaf ve vatandaşların dertlerini dinledi. Temasları boyunca vatandaşların sorunlarıyla tek tek ilgilenen Özçelik, sorunların çözülmesi için ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarının teminatını verdi. Pazar yerini de ziyaret eden Özçelik, temasları boyunca vatandaşlardan büyük ilgi ve destek gördü. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Haşim Özçelik, İncesu ziyaretinin ardından Yahyalı'ya geçti.

YAHYALI'DA COŞKULU KARŞILAMA

İncesu ziyaretinden sonra Yahyalı'ya geçen Özçelik, burada büyük bir kalabalık ve coşkuyla karşılandı. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özçelik, Saadet Partisi İl Başkanı Mahmut Arıkan ve SP Yahyalı Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Erdoğdu ile birlikte partinin Yahyalı teşkilatının yeni bürosunun açılışını yaptı. Açılışta vatandaşlara seslenen Özçelik, belediyecilik denilince ilk akla gelenin milli görüş olduğunu vurguladı.

"YAHYALI'YI YENİDEN FETHEDECEĞİZ"

Yahyalı'yı yeniden kazanıp kalkındıracaklarını kaydeden Özçelik, hizmetlerine kaldıkları yerden devam edeceklerinin altını çizdi. Özçelik, "Hatırlarsanız 1989 yılında güzel Türkiye'mizde 5 tane ilimizin belediye başkanlığını emaneten almıştık. Dikkat edin emaneten diyorum. Çünkü makamlar bizler için emanet yerleridir. Bu 5 tane ilimizi sırayla sayacak olursam. Birincisi Van Fetullah Erbaş, ikincisi Kahramanmaraş'ta Ali Sezal, üçüncüsü Sivas'ta Temel Karamanlıoğlubey, dördüncüsü Şanlıurfa'da İbrahim Halil Çelik ve beşincisi de Konya'da Halil Ürün ağabeyimiz. Dikkat ederseniz değişik coğrafyalardan ve değişik yerlerden saydım. Bu beş belediye başkanımızın isimlerini isimlerinin baş harflerini yan yana getirirseniz işte burada Fatih olur. Fatih gönülleri açan, fetheden demektir. Cenabı Allah'ın izniyle biz yeniden Yahyalı'da fetih gerçekleştireceğiz. Efsanevi hizmetlerimize kaldığımız yerden yeniden başlayacağız inşallah" diye konuştu.

"BİZDEN ÖNCE BELEDİYECİLİK DENİNCE AKLA '3Ç' GELİRDİ"

Kendilerinden önceki dönemde belediyecilik yapan partileri eleştiren Özçelik, "Bizden önce belediyecilik denince '3Ç' akla gelirdi. Birincisi çöp, ikincisi çukur, üçüncüsü de çamurdu. Ama elhamdülillah, bizim bu beş belediyedeki Fatihlerimizle, efsanevi çalışmalarımızla gönüllerde yer ettik ve arkasından şeffaf, adil, eşit ve düzenli çalışmalarımız, 1994'teki seçimlerde, nüfusumuzun yüzde 65'inin yaşadığı yerlerdeki insanlarımızın bize yeniden belediyeleri emanetini sağladı. Etkin bir şekilde hizmet etmek için yola çıktık. Bizler adaletle çalışmak için yola çıktık. Desteklerinizi ve dualarınızı istiyoruz. Birliğimiz, beraberliğimiz olacak inşallah. Yahyalımızı yeniden yaşanılır bir yer yapacağız. Biz burada başbakanlık için çalışma yapmıyoruz. Biz hizmet için belediye başkanlığı için burada çalışma yapıyoruz. Buradaki insanlarımızın gönlünde başka siyasi partiler olabilir. Bunlar birer güzelliktir, mozaiktir. Birlik ve beraberlik içinde yaşanabilir bir Yahyalı için, Kayseri için çalışacağız" ifadelerini kullandı.

"YENİ BİR DÜNYA KURACAĞIZ"

Kendi dönemlerinde işçinin, çiftçinin ve esnafın yüzünün güldüğünü dile getiren Özçelik, yeni dönemde yeni bir dünya için çalışacaklarını sözlerine ekledi. Özçelik, "Yeni bir dünya kuracağız. Bakın yeni bir dünya diyoruz. Bu çok büyük bir hedef. Birçok kardeşimiz bunu belki de ilk defa duyuyor. Bugün İslam coğrafyası kan, gözyaşı, savaş, kıtlık, cinayet ve düşmanların çizmeleri, dipçikleri altında inim inim inliyor. Bu yüzden bizim hedefimiz yeni bir dünya. Yeni bir dünyanın kurulması için yaşanabilir Yahyalı ve Kayseri'nin kurulumu için var mısınız? Bizde size için hizmet için geleceğiz ve hizmet edeceğiz. Şimdiden zaferimiz kutlu olsun" şeklinde konuştu.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Haşim Özçelik, Yahyalı Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Erdoğdu, SP Kayseri İl Başkanı Mahmut Arıkan ve diğer partililer daha sonra Yahyalı'daki esnafı ziyaret ederek destek istedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Haşim Özçelik Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement