Saadet Partisi'nden Alaplı Çıkartması - Son Dakika
Yerel

Saadet Partisi'nden Alaplı Çıkartması

Saadet Partisi\'nden Alaplı Çıkartması

Saadet Partisi (SP) Zonguldak İl Başkanı Sadık Kar ve yönetim kurulu üyeleri, Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

23.03.2012 16:26

Saadet Partisi (SP) Zonguldak İl Başkanı Sadık Kar ve yönetim kurulu üyeleri, Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Bir dizi incelemelerde bulunmak için Alaplı ilçesine gelen Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Sadık Kar ve yönetim kurulu üyeleri, Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç'ı ziyaret ettiler. İlçenin sorunlarını hakkında görüş alışverişinde bulunan heyet, Kaymakam Malğaç'la bilgi alış verişinde bulundular. Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Sadık Kar, Alaplı'ya yeni atanan Kaymakam Malğaç'a hayırlı olsun demek, hem de ilçenin sorunları konusunda bilgi alış verişinde bulunmak için ziyarete geldiklerini söyledi. Zonguldak'ın giriş kapısının Alaplı olduğunu vurgulayan Kar, "Zonguldak'ın girişi kapısı olan Alaplı'da şehrin girişinde problem olduğunu duyuyoruz. Bir ilçenin girişinin kapalı olması, o ilçenin ekonomik ve sosyal olarak geri gitmesine neden olur. Umut ediyorum ki en kısa zamanda yetkililerin ilçenin girişinin tekrar açılması konusunda gerekli çalışmaları yapıp normal düzenin sağlanmasını sağlarlar. İlçede yapılması düşünülen yatırımlar hakkında kaymakamımızdan bilgiler aldık. Alaplı Limanı ve tersaneleri ile Alaplı ilçemiz beklediği yatırımlara en kısa zamanda başlarlar ve Zonguldak'ın parlayan yıldızı olurlar" dedi.

Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç da, Saadet Partisi Zonguldak İl Teşkilatı'nın ziyaretinden memnun kaldığını

söyledi. İlçenin girişinin kapanması konusunun ilçedeki tüm sivil toplum örgütleri tarafından titizlikle takip edildiğini söyleyerek, "Karayollarının bölünmüş yol çalışmaları sebebiyle ilçenin Ereğli - Alaplı- Akçakoca istikameti girişi kapanmıştır. İlçeye giriş ile ilgili çalışmalar devam etmektedir. Alternatif giriş çalışmaları Karayolları tarafından proje bazında devam etmektedir. İlçemizdeki tüm sivil toplum örgütleri konuya çok duyarlı olup, bölge milletvekillerimizde sorun teşkil eden giriş konusu bizzat yerinde incelemişlerdir" diye konuştu.

Ziyarete Saadet Partisi Zonguldak İl Başkan Yardımcıları İsmail Yılmaz ve Musa Yüce, Alaplı Teşkilat Başkanı Ramazan Sarıkaya ve Tanıtma İşleri Başkanı Tuğsal Çetin de hazır bulundu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saadet Partisi'nden Alaplı Çıkartması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement