Safranbolu'da Ramazan Eğlenceleri - Son Dakika
Yerel

Safranbolu'da Ramazan Eğlenceleri

Safranbolu\'da Ramazan Eğlenceleri

Karabük'ün Safranbolu ilçesi belediyesi tarafından organize edilen Ramazan etkinlikleri çerçevesinde Stand-Up gösterisi yapıldı.

30.07.2012 18:14

Karabük'ün Safranbolu ilçesi belediyesi tarafından organize edilen Ramazan etkinlikleri çerçevesinde Stand- Up gösterisi yapıldı.

Ramazan Akşamları Etkinlikleri Stand-Up'ın sevilen isimlerinden Recep Demirkaynak Safranbolulara eğlenceli anlar yaşattı. Burç FM, Akra FM, Üsküdar FM, Marmara FM gibi ulusal radyolarda çalışan ve 2001 yılında ilk gösterisi ile Stand-Up'a da başlayan Demirkaynak, Avrupa ve Türkiye'de kendi yazdığı ve oynadığı 800'den fazla gösteri ile Stand-Up'a yeni bir renk kattı. Demirkaynak, Safranbolu Misak-ı Milli Meydanında yaptığı gösteride de izleyenleri kahkahaya boğdu. Safranbolulu vatandaşlar tarafından beğeni ile izlenen Recep Demirkaynak, program sonunda uzun süre alkışlandı. Misak-ı Meydanının pazar günkü konuğu ise, Türk Tasavvuf Müziğinin güçlü yorumcusu Ömer Faruk Güney oldu. Teravih sonrası başlayan programda Türk Tasavvuf Müziğinin en güzel örneklerini sunan Güney, 2 saat sahnede kalırken performansı ile göz doldurdu.

Ramazan Akşamları Programı 7 bölgeden Türküler konseri ile devam edecek. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Safranbolu'da Ramazan Eğlenceleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement