Şahinbey Belediyesi, Şehitleri Unutmadı - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Belediyesi, Şehitleri Unutmadı

Şahinbey Belediyesi, Şehitleri Unutmadı

Şahinbey Belediyesi, kültür etkinlikleri kapsamında Çanakkale Şehitlerini Anma Gecesi düzenledi.

18.03.2012 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediyesi, kültür etkinlikleri kapsamında Çanakkale Şehitlerini Anma Gecesi düzenledi. Geceye protokol ve vatandaş yoğun ilgi gösterdi.

Şehitler için Karataş Mahallesi'nde bulunan Şahinbey Spor Salonu'nda düzenlenen anma gecesi, dünyaca ünlü Hafız Ahmet Naina muhteşem sesiyle başladı. Hafız Ahmet Naina Kuran-ı Kerim ziyafeti vererek sesiyle herkesi büyüledi. Daha sonra geceye konuşmacı olarak katılan güzel sohbeti ile Ömer Döngeloğlu Şehitlik mertebesini önemini anlattı. Hadislerden örnekler vererek şehitliği anlatan Ömer Döngeloğlu'nun sohbetini katılımcılar büyük bir dikkatle dinledi. Gecenin son bölümünde ise Türk Sanat Musikisi Sanatçısı Ertuğrul Erkişi sahne aldı. Sanatçı Erkişi Türk Sanat Musikisi ile katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Gecede misafirlere hitaben bir konuşma yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, şehitlere Allah'tan rahmet dileyerek, "Ölmeyen şehitlerimiz inşallah başta aileleri olmak üzere etrafındaki birçok insana şefaat edecekler. Allah bizleri de onların şefaatine nail eylesin inşallah. Şahinbey Belediyesi olarak biz de o şehitlerimizin emanetleri olan şehit ailelerimiz ile her zaman birlikteyiz. Ayrıca Şehitlerimizin isimlerini ailelerinin oturduğu sokağa vermek suretiyle, yapmış olduğumuz parkalara sosyal tesislere şehitlerimizin ismini vererek onları yaşatıyoruz. Rabbim başta Çanakkale şehitlerimiz olmak üzere, kurtuluş savaşında ve dünyanın bir çok bölgesinin yanı sıra Güneydoğu'da huzuru ve barışı sağlamak için ve son olarak Afganistan'da ki kaza sonucu şehit olan subaylarımıza Allah'tan rahmet diliyor, şehit ailelerimize sabırlar diliyorum. Gazilerimize de hayırlı uzun ömürler diliyorum" dedi.

Şehit Aileleri Derneği Gaziantep Şube Başkanı Hamza Bayındır ise şehitleri unutmayarak geceyi düzenleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Geceye AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, Gaziantep Vali Yardımcısı İbrahim Yurdakul, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, il ve ilçe müftüleri, şehit yakınları, gazilerin yanı sıra binlerce vatandaş katıldı.

Gecenin sonunda ise Belediye Başkanı Tahmazoğlu geceye katılanlara çiçek tektim etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey Belediyesi, Şehitleri Unutmadı - Son Dakika


Advertisement