Salihlili Sigortacılar Hareketli - Son Dakika
Yerel

Salihlili Sigortacılar Hareketli

Salihlili Sigortacılar Hareketli

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası'nda (STSO) toplanan 7.Meslek Komitesi üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi'nde bir delege ile temsil edilmek için etkin lobi çalışması yapma kararı aldı.

27.09.2013 10:48

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası'nda (STSO) toplanan 7. Meslek Komitesi üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi'nde bir delege ile temsil edilmek için etkin lobi çalışması yapma kararı aldı.

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası'nın 7. Meslek Komitesi'nde yer alan sigorta acenteleri temsilcileri, aralarında bir toplantı yaparak, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde oluşturulacak Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi'nde Salihli'den bir temsilci gönderme konusunda etkin çalışma kararı aldı.

Sigorta acenteleri, sarraflar ve banka temsilcilerinden oluşan Salihli TSO'nun 7. Meslek Komitesi, ilk toplantısını yaptı.Tuncay Gündüz, Osman Özsaraç, Ali Asgeri Özbudak, Mehmet Ulvi Uysal, Bayram Emir Yorguncu, Varol Erdoğan, Seval Sağır, Deniz Kaplan, Erdinç Koldaş ve Eşref Yılmaz'dan oluşan komite, asil ve yedek üyeleriyle eksiksiz olarak toplandı. Buluşmada ana gündem konusunu 10 Ekim'de Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirilecek olan Sigorta Acenteleri İl Delege Seçimleri oluşturdu.

Salihli TSO Yönetim Kurulu Üyesi ve 7. Meslek Komitesi Üyesi Bayram Emir Yorguncu, TOBB bünyesinde yer alan Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi'ne Türkiye genelinden 40 delegenin seçileceğini, Manisa'nın 4 kontenjana sahip olduğunu bildirdi. Manisa'daki 4 temsilcinin birinin Salihli'den seçilmesi konusunda lobi çalışması yürüttüklerini ifade eden Yorguncu, bunun önemini şöyle açıkladı:

"Sigortacılık mesleği ile ilgili her konuda sorun, şikayet ve tavsiyeler Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi'ne ulaştırılacak, konular bu meclis bünyesinde oluşturulacak Sigorta Acenteleri İcra Komitesi tarafından değerlendirilecektir. Salihli'nin sesini Ankara'ya duyurma konusunda, yapılacak olan delege seçimine büyük önem veriyoruz. Konuyla ilgili 1 Ekim Salı günü saat 17.30'da Salihli Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenecek toplantıya ilçedeki tüm sigortacıların katılımını bekliyoruz. İl delege seçimleri 10 Ekim 20213 Perşembe günü Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirilecektir." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salihlili Sigortacılar Hareketli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement