Şampiyon Basketbolcular SEU'DE Ağırlandı - Son Dakika
Yerel

Şampiyon Basketbolcular SEU'DE Ağırlandı

Şampiyon Basketbolcular SEU\'DE Ağırlandı

Katıldığı ilk turnuvada namağlup şampiyon olan SEU Basket, kupayı Rektör Prof. Dr. Ekrem Doğan'a takdim etti. Rektör Doğan, basketbolculardan daha büyük başarılar istedi.

13.12.2014 16:41

Selahaddin Eyyubi Üniversitesi Erkekler Basketbol Takımı (SEU Basket) katıldığı ilk turnuvada büyük bir başarıya imza attı. Diyarbakır Erkekler Basketbol Ligi'nde boy gösteren SEU Basket, şampiyonluk ipini göğüsledi. Sekiz takımın mücadele ettiği turnuvada bütün maçlarını kazanarak şampiyon olan takımın oyuncu ve teknik ekibi, kupayı SEU'ye getirdi. Oyuncu ve teknik ekibi tek tek kutlayan Rektör Doğan, başarıdan dolayı SEU Basket'e teşekkür etti.

Prof. Dr. Doğan, yeni kurulan bir üniversitenin basketbol takımının katıldığı ilk organizasyonda şampiyon olmasının önemli bir başarı olduğunu vurguladı. İlk kupanın manevi değerine dikkat çeken Doğan, "Bu başarınız, bize daha büyük hedefleri yakalayacağımızı gösterdi. Bu potansiyeliniz var. Bir sonraki turnuvalarda da aynı başarıyı tekrarlamanızı bekliyoruz." dedi.

Sportif alandaki başarıların Diyarbakır ve bölgenin negatif algısını pozitife çevireceğine inandığını belirten Doğan, şöyle devam etti:

"Diyarbakır tarihte büyük bir markaydı. Ama bugün bu markayı pozitif gelişmelerle duymuyoruz. Maalesef son yüzyılda bu markaya negatif bir algı yapıştı. Sizin başarılarınız da bu negatif algıyı pozitife çevirecektir. Bu coğrafyanın makus talihi bu tür başarılarla değişecektir."

Daha sonra takım kaptanı DemhatBademkıran, şampiyonluk kupasını Rektör Doğan'a takdim etti. Prof. Dr. Doğan, SEU Basket Koçu Gökhan Yıldırım'a bir plaket verdi. Oyuncular da çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. Ziyaret, verilen akşam yemeğinin ardından son buldu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Şampiyon Basketbolcular SEU'DE Ağırlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement