Şampiyonlar Bakan Çelik'i Madalyalarla Karşıladı - Son Dakika
Yerel

Şampiyonlar Bakan Çelik'i Madalyalarla Karşıladı

Şampiyonlar Bakan Çelik\'i Madalyalarla Karşıladı

Muay-Thai branşında derece yapan sporcular, Kültür ve Turizm Bakanı Çelik'i, Adana ziyareti sırasında madalyalarla karşıladı.

28.05.2013 15:51  Güncelleme: 15:54

Muay-Thai branşında Dünya, Avrupa ve Türkiye derecesi yapan sporcular, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'i, Adana ziyareti sırasında havaalanında kupalarla ve madalyalarla karşıladı.

Adana'nın başarılı spor kulüplerinden olan Star Academy Spor Kulübü ve Milli Takım Antrenörü Hakan Şahade, başarılı sporcular ile birlikte havaalanında karşıladıkları Kültür ve Turizm Bakanı Çelik'e çiçek vererek fotoğraf çektirdi.

Kültür ve Turizm Bakanı Çelik, sporcularının kendisine gösterdikleri ilgi ve sevginin yanı sıra Adana'yı sporda en iyi şekilde temsil etmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İlk defa bu kadar şampiyonu bir arada görüyorum. Adana'mızda böyle başarılı bir spor kulübümüz, antrenör ve sporcularımızın olması beni çok mutlu etti. Başarılarınızın devamını diliyorum" dedi

Milli Takım Antrenörü Hakan Şahade ise, "Adanamızın gururu olan Sayın Bakanımız Ömer Çelik'le bir arada olmak bizleri gururlandırdı. Sporcularımızla yakından ilgilenmesi, başarılarımıza ortak olması, bizlere manevi güç vererek çok mutlu etti. Bize her zaman desteğini esirgemeyen Adana Valimiz Sayın Hüseyin Avni Coş'a da ayrıca çok teşekkür ediyoruz. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmıyor. İyi ki varsınız Sayın valim" dedi.

Sevgiye Uzanan Eller Projesinde basketbol branşında derece yapan sporcular ile Şakirpaşa Muhtarı ve Erciyes Spor Kulübü Antrenörü Hasan Güder de karşılamada yer aldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şampiyonlar Bakan Çelik'i Madalyalarla Karşıladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement