Şanlıurfa Belediye Meclisi Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa Belediye Meclisi Toplantısı

Şanlıurfa Belediye Meclisi, Ocak ayı toplantısının birinci oturumunu yaptı.

02.01.2012 19:07

Şanlıurfa Belediye Meclisi, Ocak ayı toplantısının birinci oturumunu yaptı.

Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, ilk olarak Aralık ayında meclise sunulan ve ilgili birimlere havale edilen çeşitli konulara ilişkin soru önergelerine verilen yanıtlar okundu.

Daha sonra çeşitli konularda meclise sunulan soru önergeleri de yanıtlanmak üzere ilgili birimlere havale edildi.

Toplantıda gerçekleştirilen "Denetim Komisyonuna üye seçimi"nde AK Parti Meclis üyeleri Hümeyit Bilbay, Sadık Sade, Yusuf Mert, bağımsız Belediye Meclis üyeleri İbrahim ve Hilmi Kadayıfçı denetim komisyonuna üye olarak seçildi. Yeni seçilen üyelerin 1 yıllığına görev yapacakları belirtildi.

"Kamulaştırma Komisyonu"nun görev süresinin uzatılmasıyla ilgili gündem maddesinde ise 2011 yılında Kızılkoyun, Beykapısı ve Harrankapı Caddesi üzerinde kamulaştırma yapan üyelerin görev sürelerinin buradaki görüşmelerin tamamlanmasına kadar uzatılmasına oy birliğiyle karar verdi.

Belediye bünyesinde teftiş, sosyal yardım, çevre koruma ve kontrol müdürlüğü gibi yeni birimlerin kurulmasını öngören gündem maddesini de ele alan Belediye Meclisi, bu maddenin bir sonraki ayda görüşülmesine karar verdi.

Ayrıca Şanlıurfa İtfaiyesinin güçlendirilmesi amacıyla satın alınması istenilen "2 Adet yangın söndürme, 2 adet su nakil aracı" alınması da oy birliğiyle kabul edildi.

- ŞANLIURFA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa Belediye Meclisi Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement