Sardos'un Doğa Yürüyüşü Etkinliği - Son Dakika
Son Dakika Logo

Sardos'un Doğa Yürüyüşü Etkinliği

01.12.2015 15:56

Keşan Saros Doğa Sporları Topluluğu (SARDOS) sözcüsü Faruk Eker, doğa yürüyüşlerinin yanı sıra bölgenin kültürünü tanıtmayı amaçladıklarını bildirdi.

Keşan Saros Doğa Sporları Topluluğu (SARDOS) sözcüsü Faruk Eker, doğa yürüyüşlerinin yanı sıra bölgenin kültürünü tanıtmayı amaçladıklarını bildirdi.

Eker,  AA muhabirine yaptığı açıklamada, son doğa yürüyüşlerini Malkara çevresinde gerçekleştirdiklerin söyledi.

16 kilometrelik doğa yürüyüşüne 140 doğaseverin katıldığını aktaran Eker, "Ülkemizin farklı bölge ve kültürlerinden gelerek Keşan'da yüksek öğrenimini yapan doğa sever üniversite öğrencilerimize bu yürüyüş dolayısı ile bölgemizi tanıtma fırsatını bulduk. Doğa yürüyüşlerinin yanı sıra bölgenin kültürünü tanıtmayı amaçlıyoruz. Faaliyetlerimiz bölgesel kültürümüzü tanıtma ve doğa yürüyüşü olarak devam etmektedir. Herkesin katılımına açıktır" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sardos'un Doğa Yürüyüşü Etkinliği - Son Dakika


Advertisement