Sarıgöl Myo'dan Türk Polisine Destek - Son Dakika
Yerel

Sarıgöl Myo'dan Türk Polisine Destek

Sarıgöl Myo\'dan Türk Polisine Destek

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Sarıgöl Meslek Yüksek Okulu (MYO) İstanbul Beşiktaş’ta yaşanan hain saldırı sonrası emniyet güçlerine destek olmak amacıyla Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

14.12.2016 15:48

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Sarıgöl Meslek Yüksek Okulu (MYO) İstanbul Beşiktaş'ta yaşanan hain saldırı sonrası emniyet güçlerine destek olmak amacıyla Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Manisa CBÜ Sarıgöl MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan Köse, öğretim görevlileri ve öğrencileri ellerinde bayraklarla, önce Atatürk Anıtı'nı ardından da Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Şehitler için taziye ziyaretinde bulunan öğrenciler Sarıgöl İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Mustafa Kaan Selçuk ve polisler tarafından karşılandı. Sarıgöl MYO Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan Köse, "İstanbul'da şehit olan polislerimiz için ilçe emniyet teşkilatına taziye ziyaretinde bulunduk. Hain terör olaylarını kınıyoruz. Allah bir daha böyle acı göstermesin. Bizler her zaman polisimizin yanındayız" dedi.

Sarıgöl İlçe Emniyet Müdür vekili Komiser Mustafa Kaan Selçuk ise ziyaretin çok anlamlı olduğunu ve duygulandığını ifade etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıgöl Myo'dan Türk Polisine Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement