Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Seçime Doğru

"AKP döneminde yoksullaştırılarak muhtaç edilmeye çalışılan halk, CHP iktidarında hak ettiği değeri alacak" dedi.

09.06.2011 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Antalya milletvekili adayı Hakan Şimşek,

"AKP döneminde yoksullaştırılarak muhtaç edilmeye çalışılan halk, CHP iktidarında hak ettiği değeri alacak" dedi.

CHP Antalya milletvekili adayı Hakan Şimşek, Manavgat'ın Sorgun mahallesinde düzenlenen açık hava toplantısında vatandaşlara seslendi. Şimşek'e CHP Manavgat İlçe Başkanı Abbas Tarakçı, İl Genel Meclisi Üyesi Halil Kula, ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile gönüllüler eşlik etti. CHP Manavgat İlçe Başkanı Abbas Tarakçı, AK Parti iktidarının telefonla konuşma özgürlüğünü bile ortadan kaldırdığını söyledi. Şifre ile öğrencilerin geleceklerinin de çalındığını ifade eden Tarakçı, " Türkiye Cumhuriyeti'nin en baskıcı iktidarı ile karşı karşıyayız. Bu ülkeyi her açıdan geriye götürdüler. Halk, bunun cevabını 12 Haziran'da verecek. 13 Haziran'da halkın iktidarı kurulacak" dedi.

CHP Antalya milletvekili adayı Hakan Şimşek, AK Parti iktidarının halkı bilinçli olarak yoksullaştırdığını ileri sürerek, "Toplum yoksullaşsın, bize muhtaç olsun diye hareket ettiler. Üretimi kösteklediler, ülkeyi dışa bağımlı hale getirdiler. Şimdi de diyorlar ki (İstikrar sürsün, bir daha... ) Ben de diyorum ki, tövbe bir daha" diye konuştu.

AK Parti'nin 'Yerli uçağımız göklerde' reklamını hatırlatan Şimşek,

"Sanırım bu uçak yere hiç inmedi, ondan ben göremedim. Gören var mı?" diye sordu.

Aile sigortası ile bilgi veren, yoksul her aileye ailedeki çocuk, yaşlı ve engelli sayısına göre 600 ile bin 250 lira arasında destek sağlanacağını kaydeden Şimşek, mazotun da 1. 5 lira olacağını söyledi.

Antalya'nın tüm ilçelerine, beldelerine ve köylerine ulaştıklarını, Manavgat'ın 78 köyüne de gittiklerini belirten Şimşek, "Halkın büyük desteğini görüyoruz" dedi.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement