Şehit Aileleri Derneği'nden Şehit Eşine Moral Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Şehit Aileleri Derneği'nden Şehit Eşine Moral Ziyareti

Şehit Aileleri Derneği\'nden Şehit Eşine Moral Ziyareti

Çanakkale Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, basında yayınlanan "Lapseki Şehidini Çabuk Unuttu" haberini okuyunca harekete geçti.

26.04.2013 11:06

Çanakkale Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, basında yayınlanan "Lapseki Şehidini Çabuk Unuttu" haberini okuyunca harekete geçti.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde askeri konvoyun geçişi sırasında yola döşenen bombanın patlaması üzerine 26 yaşında şehit olan Hüseyin Zafer Çetin ve çocuğu adına geçtiğimiz günlerde Lapseki ilçesinde mevlid-i şerif okutuldu. Şehit eşi Hayrülnisa Çetin'in ilçedeki evindeki mevlide mahalli idarecilerin ve sivil toplum temsilcileri katılmadı. Bu konudaki haberi okuyan Şehit Aileleri Derneği, Hayrülnisa Çetin'e moral ziyaretinde bulundu. Dernek Başkanı Gülşen Uz önderliğindeki ziyarete il müftüsünün eşi Raziye Öcüt, müftü yardımcısının eşi Sadiye Tosun, ilçe müftüsünün eşi Nezahat Karadoğan, şehit eşlerinden Nurhayat Küçük, Ayten Kesikbaş, Havva Kurt ve Nuray yoldaş katıldı. Basındaki haberler üzerine gözyaşlarını tutamadığını söyleyen Dernek Başkanı Gülşen Uz, "Ben de şehit eşiyim. Bunu içime sindiremedim" dedi.

Gülşen Uz, "Çanakkale Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak Lapseki'deki şehit ailemizi ve altı aylık çocuğunu ziyarete geldik. Gelen arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Onlarla beraber olabilmek ve acılarını bir nebze de olsa paylaşabilmek için buradayız" dedi.

Şehit Eşi Harülnisa Çetin, misafirlerine çok teşekkür ederek başlangıç olan bu beraberliğin devam etmesini diledi. Şehit babasının ismini alan Zafer Çetin ile yakından ilgilenen dernek üyeleri, 2 hafta sonra altı aylık olacak olan küçük Zafer'e sahip çıkacaklarını ifade ettiler. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehit Aileleri Derneği'nden Şehit Eşine Moral Ziyareti - Son Dakika


Advertisement