Şehitkamil Belediyesi Gazilik Onurunu Muhteşem Konser ile Kutladı - Son Dakika
Yerel

Şehitkamil Belediyesi Gazilik Onurunu Muhteşem Konser ile Kutladı

Şehitkamil Belediyesi Gazilik Onurunu Muhteşem Konser ile Kutladı

Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep'e 'Gazilik Ünvanı' verilişinin 92.Yılı Onuruna 'Yansımalar Müzik Topluluğu' Konserini sanatseverler ile buluşturdu.

08.02.2013 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep'e 'Gazilik Ünvanı' verilişinin 92. Yılı Onuruna 'Yansımalar Müzik Topluluğu' Konserini sanatseverler ile buluşturdu. Çeşitli enstrümanları Ney ile harmanlayarak muhteşem müzik dinletisi sunan topluluk, renkli görüntüler oluşturdu.

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde (ŞKM) düzenlenen konsere, Gaziantep Vali Yardımcısı Mevlüt Kurban, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Abdulcebbar Özkara ile çok sayıda sanatsever katıldı.

Sosyal ve Kültürel hayata yapmış olduğu birbirinden güzel etkinliklerle renk katan Şehitkamil Belediyesi Gaziantep'e Gazilik Unvanının verilişinin 92. yılı onuruna 'Yansımalar Müzik Topluluğu' konserini sanatseverler ile buluşturarak unutulmaz anlar yaşattı. 1990 yılında Aziz Şenol Filiz ile Birol Yayla tarafından oluşturulan ve temelde akustik bir tınıya sahip olan 'Yansımalar Müzik Topluluğu' çeşitli enstrümanları 'Ney' ile harmanlayarak vatandaşlara adeta müzik şöleni yaşattı. Ney'in huzur veren müziğiyle rahatlayan vatandaşlar, yaklaşık 2 saat süren konseri ilgiyle izlediler. Konsere yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, konser sonunda sanatçıları alkış yağmuruna tuttular.

Şehitkamil Belediyesi organizasyonunda gerçekleşen konserin muhteşem olduğunu söyleyen Vali Yardımcısı Mevlit Kurban, sanatçıları tebrik ederek çiçek takdiminde bulundu. Kültürel etkinlikleri sanatseverler ile buluşturan Şehitkamil Belediyesi'ne de teşekkür eden Kurban, "Sosyal ve kültürel etkinlikler düzenleyerek insanların sosyal yaşamlarına katkıda bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nu yürekten kutluyorum. İnsanlar bu tür etkinliklerle günün stresini üzerlerinden atarak motive oluyorlar. Bu tür programları bizlerde son derece önemsiyoruz. Yansımalar Müzik Topluluğu'da muhteşem performans sergileyerek bizlere müzik şöleni yaşattılar. Enstrümanları adeta konuşturan sanatçılarımıza da teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Konseri çok beğendiklerini belirten vatandaşlar ise, "Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na çok teşekkür ediyoruz. Sürekli bizleri bu tür etkinliklerle buluşturuyor. Gün içinde yaşadığımız sıkıntı ve stresimizi bu tür programları izleyerek üzerimizden atıyoruz. Bu tür programları düzenleyerek sosyalleşmemizi sağlayan belediye başkanımızdan Allah razı olsun" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehitkamil Belediyesi Gazilik Onurunu Muhteşem Konser ile Kutladı - Son Dakika


Advertisement