Şehri Nuh Balı Almanya Fuarı'nda - Son Dakika
Yerel

Şehri Nuh Balı Almanya Fuarı'nda

Şehri Nuh Balı Almanya Fuarı\'nda

Şırnak Arıcılar Birliği, Almanya’nın Nürnberg kentinde düzenlenen dünyanın en büyük ’Bıofach Organik Ürünler Fuarı’na katıldı.

15.02.2015 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak Arıcılar Birliği, Almanya'nın Nürnberg kentinde düzenlenen dünyanın en büyük 'Bıofach Organik Ürünler Fuarı'na katıldı.

Şırnak Arıcılar Birliği Başkanı Habip Aşan, böyle bir etkinliğin Şırnak tarihinde bir ilk olduğunu, amaçlarının Şırnak'ın bu tür güzel etkinliklerle gündeme gelmesi olduğunu söyledi. Aşan, "Fuarda Beytüşşebap'ta ürettiğimiz Şehr-i Nuh balını, Şırnak Jirki kilimini, Şırnak sembolü Hz. Nuh'un gemisini tanıttık. Standımızı ilk gününden beri bizleri yalnız bırakmayan bizlere desteğini esirgemeyen, Türkiye'nin Almanya Başkonsolosu Asip Kaya, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş'a, GAP İdaresi başkanı Sadrettin Karahocagil'e ve Almanya'daki iş adamlarımıza çok teşekkür ederim" dedi.

Aşan, ayrıca Şehr-i Nuh arıcılığına katkılarından dolayı Şırnak Valiliği'ne ve Şırnak Ticaret ve Sanayi Odasına çok teşekkür ederek, sırada Belçika ve Fransa'da teknik gezilerinin olduğunu, ardından yurda döneceklerini ifade etti. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehri Nuh Balı Almanya Fuarı'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement