Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve eşi Sümeyye Bayraktar oy kullandı - Son Dakika
Yerel

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve eşi Sümeyye Bayraktar oy kullandı

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve eşi Sümeyye Bayraktar oy kullandı

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, eşi Sümeyye Bayraktar ile birlikte oy kullandı. Bayraktar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, seçim sonuçlarının millete ve ülkeye hayırlı olması temennisinde bulundu. İstanbul'da saat 08.00 itibarıyla oy kullanımı devam ediyor.

31.03.2024 15:27

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar eşi Sümeyye Bayraktar'la birlikte kulandı. Bayraktar, oy kullanma anını sosyal medya hesabından" Kıymetli eşimle birlikte oyumuzu kullandık. Seçim sonuçlarının, milletimize ve ülkemize hayırlı olması temennisiyle" notu ile paylaştı.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri çerçevesinde İstanbul'da saat 08.00 itibarıyla oy kullanımı devam ediyor. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar'da eşi Sümeyye Bayraktar'la birlikte kulandı. Selçuk Bayraktar oy kullanma anını sosyal medya hesabından "Kıymetli eşimle birlikte oyumuzu kullandık. Seçim sonuçlarının, milletimize ve ülkemize hayırlı olması temennisiyle" notu ile paylaştı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve eşi Sümeyye Bayraktar oy kullandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement