Selçuk Çebi, "6-0" Dedi - Son Dakika
Yerel

Selçuk Çebi, "6-0" Dedi

Selçuk Çebi, "6-0" Dedi

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Selçuk Çebi, “Sporda hedefim daima zirve oldu.

15.03.2015 16:30

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Selçuk Çebi, "Sporda hedefim daima zirve oldu. Siyasette de öyle olacak. Trabzon için çıtam 6-0'dır" dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayları Salih Cora ve Ergin Aydın ile birlikte AK Parti Faroz Mahalle Teşkilatı'nın düzenlediği etkinliğe katılan Çebi, "Dünya Şampiyonu olarak sizleri gururlandırdım. Aynı başarıyı siyasette de göstermek istiyorum. Sizlerin desteğiyle Trabzon'u 6-0 yapmak zor değil. Ben hiç bir zaman hedefimi alt sıralar için yapmadım. Dünya şampiyonu olmak için çalıştım. Hayatımda hiçbir zaman 'keşke' demedim. 'Keşke az daha çalışsam olurdu' düşüncesinde hiç olmadım. Bizler inanırsak olmaz diye bir şey yok. Hep birlikte çalışarak başarılı oluruz. Ben nesle yatırım yapmak istiyorum. Kötü alışkanlıklar için yan yollar çok, o yolları kapatıp, eğitim için okul, spor için de, sahalar ve salonların yollarını asfaltlamak istiyorum. Ülkemize Trabzon'umuza hizmet getirmek için yola çıktık. Destek sizden, hizmet bizden" diye konuştu.

Çebi, toplantı bitiminde partililerin özellikle Dünya Şampiyonluğu'yla ilgili övgü dolu sözleri ve spor konusundaki sorularıyla karşılaştı. Gençlerin talebi üzerine de kendileriyle bol bol fotoğraf çektirdi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selçuk Çebi, '6-0' Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement