Senai Demirci'den Gençliğe Konferans - Son Dakika
Yerel

Senai Demirci'den Gençliğe Konferans

Senai Demirci\'den Gençliğe Konferans

Tıp doktoru, yazar, radyo ve televizyon programları yapımcı ve sunucusu Senai Demirci, Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Konferans salonunda Gençlik Haftası kapsamında eğitim ve gençlik üzerine konferans verdi.15-21 Mayıs Gençlik...

19.05.2013 15:41

Tıp doktoru, yazar, radyo ve televizyon programları yapımcı ve sunucusu Senai Demirci, Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Konferans salonunda Gençlik Haftası kapsamında eğitim ve gençlik üzerine konferans verdi.

15-21 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Düzce Gençlik Merkezine gelen yazar, radyo ve televizyon programları yapımcı ve sunucusu Senai Demirci, 300 gence, eğitim ve gençlik üzerine konferans verdi. Senai Demirci'nin konferansına Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Vali Yardımcısı Volkan Barış Göçmez, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Halk Sağlığı Müdürü Rıfat Poyraz ve gençler katıldı.

Senai Demirci, İslamiyet ile eğitimin önemine değinen konuşmasında, "Kainattan insanı çektiğinizde kainatın hiçbir anlamı kalmaz. Anlam üretemezsek boşu boşuna okumuş oluruz. O yüzden ilk oku emri bizim için hala geçerlidir. Yoldan güzel geçmemizin yolu, yolu güzel eylemekten geçer. Şikayet etmekle hiçbir sorun çözülemez. Sizin de önünüzde muhteşem bir yol var. İsterseniz zihninizi bahane üretmekle meşgul edebilirsiniz. İş üretmek istiyorsanız yoldaki taşları alarak yolunuzu güzelleştirmelisiniz" ifadelerinde bulundu.

Gençlere hayatlarında yaşayacakları sorunlar ve çözümleri ile ilgili olarak ipuçları veren Demirci, özür dileyebilmek, hata yapmak, tövbe etmek ve zamanı doğru kullanmakla konularında da hikayelerle öğütler verdi.

Konferans sonunda Düzce Valisi Adnan Yılmaz ve Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Senai Demirci'yi çiçek verirken, Vali Yılmaz, " Her ay bu konferansın yapılması gerektiğini belirterek Demirci'den söz aldı. Demirci, kitaplarını da imzalamayı unutmadı.

(AY)

19.05.2013 15: 31: 44

TSI

NNNN - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Senai Demirci'den Gençliğe Konferans - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement