Sendika Başkanları AK Parti'yi Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Sendika Başkanları AK Parti'yi Ziyaret Etti

Sendika Başkanları AK Parti\'yi Ziyaret Etti

Balıkesir'de, Türk-İş ve bağlı sendikaların şube başkanları ile Memur-Sen'e bağlı Eğitim Birsen Sendika şube başkmanı AK Parti'yi ziyaret etti.

25.04.2012 18:49

Balıkesir'de, Türk-İş ve bağlı sendikaların şube başkanları ile Memur-Sen'e bağlı Eğitim Birsen Sendika şube başkmanı AK Parti'yi ziyaret etti. Sendika başkanları kongrede seçilerek tekrar başkan olan AK Parti İl Başkanı Avukat Mahmut Poyrazlı'yı tebrik edip görevinin hayırlı olmasını dilediler.

Türk İş İl Temsilcisi ve Harb iş Şube Başkanı Ahmet Demirer, Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Yüksel Özden,Türk Metal İş Sendikası Temsilcisi Nedim Veske,Yol İş Sendikası 1 Nolu Şube Temsilcisi Hakan Ay,Yol İş Sendikası 2

Nolu Şube Temsilcisi Fahrettin Şener,Tüm Tis İl Temsilcisi Tahsin Evseven,Petrol İş Bandırma Şube Temsilcileri Seyfettin Yankul, İsmail Eryılmaz,İsmail Hakkı Bildik topluca ziyaret ettikleri AK Parti İl Başkanı Avukat Mahmut Poyrazlı'ya hayırlı ve uğurlu olsun temennisinde bulundu.

EĞİTİM BİR - SEN ÜNİVERSİTE ŞUBE TEMSİLCİLİĞİ

Eğitim Bir -Sen Üniversite Şube Temsilciliği de AK Parti İl Başkanı Avukat Mahmut Poyrazlı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Eğitim Bir-Sen Üniversite Temsilcisi Rauf Korkmaz, yönetim kurulu üyeleri Mesut Balyemez, Mustafa Parlak, Serhat Şahinoğlu ve Ramazan Fırıldak, AK Parti İl Başkanı Avukat Mahmut Poyrazlı'yı tekrar seçilmesinden dolayı tebrik ettiler. Sendikaların şube başkanları ve temsilcileriyle samimi bir şekilde sohbet eden AK Parti İl Başkanı Avukat Mahmut Poyrazlı, ziyaret ve iyi niyetli temennilerinden dolayı teşekkür ederken, sivil toplum kuruluşlarıyla yakın planda diyalog halinde olacaklarını ve bunu önemsediklerini söyledi.

(YU)

25.04.2012 18: 26: 17

TSI

NNNN - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sendika Başkanları AK Parti'yi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement