Sevgililer Gününde Öldürüldü - Son Dakika
Yerel

Sevgililer Gününde Öldürüldü

Sevgililer Gününde Öldürüldü

Kars'ta Okul Önünde Uğradığı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybeden Liseli Seda Sürmeligöz Yaşları Arasında Toprağa Verildi

15.02.2011 19:21

Sevgililer gününde Kars'ta okul önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden liseli Seda Sürmeligöz yaşları arasında toprağa verildi. Genç kızın arkadaşı Anıl Ç. de hala yoğun bakım altında tutuluyor.

Cumhuriyet Mahallesi İnönü Caddesinde bulunan Atatürk Kız Teknik ve Meslek Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Seda Sürmeli dün okul önünde Anıl Ç. ile buluştuğu sırada bir kişinin av tüfekli saldırısına uğradı. Yoldan geçen üç kişiyle birlikte yaralanan Seda Sürmeli ile Anıl Ç. Kars Devlet Hastanesine kaldırıldı. Anıl Ç. ambulansla Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, Seda Sürmeli, ameliyata alındı. Saçmalarla vücudu dolan Seda Sürmeli, doktorların tüm çabalarına karşın kurtarılamadı ve öldü.

Adana'nın Kozan ilçesi doğumlu olduğu, anne ve babasının ayrı yaşadığı belirlenen Seda Sürmeli'nin Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aziziye Araştırma Hastanesi'nde yapılan otopside saçmaların karaciğer ve dalağına isabet etmesi sonucu öldüğü belirlendi. Genç kızın cenazesi bugün tekrar Kars'a götürüldü ve Asri mezarlığında toprağa verildi. Seda Sürmeli'nin cenaze törenine İl Milli Eğitim Müdürü Recep Aktaş, Atatürk Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdüresi Asalet Atalay, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Anne ve babası basın mensuplarından uzak tutulan Seda Sürmeli, sınıf arkadaşlarının göz yaşları arasında toprağa verildi.

SALDIRGAN HALA BULUNAMADI

Öte yandan Seda Sürmeli ile Anıl Ç.'ye av tüfeği ile ateş açan hakkında ilk olarak bazı görgü tanıkları, "Kızın ağabeyi" dedi. Ancak, polis bu bilgiyi doğrulamadı. Olaydan sonra kayıplara karışan saldırganın kim olduğu ve niçin ateş açtığı konusu soruşturuluyor. Atatürk Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğretmenleri, Seda'nın başarılı bir öğrenci olduğunu, ama meydana gelen olaydan dolayı üzüntülü olduklarını söylediler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Sevgililer Gününde Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement