Seyhan Nehri Kenarında Bulvar Çalışması - Son Dakika
Yerel

Seyhan Nehri Kenarında Bulvar Çalışması

Adana'da Seyhan Nehrinin, Merkez Camisi ile Eski Baraj Arasında Kalan Bölümünde Yol Müdürlüğü Ekiplerince Yürüyüş Yolu Açma Çalışmalarının Devam Ettiği Belirtildi.

03.02.2011 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da Seyhan Nehrinin, Merkez Camisi ile Eski Baraj arasında kalan bölümünde Büyükşehir Belediyesi Yol Müdürlüğü ekiplerince yürütülen yeni bulvar ve yürüyüş yolu açma çalışmalarının devam ettiği belirtildi. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, yazılı açıklamasında, yıllardır ihmal edilen Galleria İş Merkezi ile Seyhan Nehri arasındaki olumsuzlukların vatandaşları rahatsız ettiğini hatırlatarak, yeni açılan bulvar ve yürüyüş yolunun bunları ortadan kaldıracağını bildirdi. Merkez Camisi yanından başlayan bulvar ve yürüyüş yolunun Seyhan Nehri kıyısını takiben, Demirköprü ile Mustafa Kemal Paşa Köprüsünü alttan geçerek Eski Baraj önünden Fuzuli Caddesine ulaşacağını ifade eden Aldırmaz, şöyle devam etti:

'Yeni açılan bu bulvar sayesinde atıl kalan Galleria canlanacak ve Merkez Park'ın ikinci önemli parçası olacak. Fuzuli Caddesinden baktığımızda nehir kenarını göremiyoruz. Oradaki mazılar ağaç gibi olmuş ve Galleria'yı gizlemiş. Ağaç gibi olan mazıların tamamı kaldırıldı. Galleria'nın da prestijli bir yapıya kavuşması için çevresinde de düzenlemeler yapıyoruz. Çalışmalar tamamlandığında araçların, polis merkezi ile Migros arasındaki iki akslı bulvar sayesinde Merkez Park'a ulaşması sağlanacak.'

- ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Seyhan Nehri Kenarında Bulvar Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement