Siirt'te Şehitler ve İsrail Saldırısı İçin Yürüyüş Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Siirt'te Şehitler ve İsrail Saldırısı İçin Yürüyüş Düzenlendi

Siirt\'te Şehitler ve İsrail Saldırısı İçin Yürüyüş Düzenlendi

Siirt'te, hekimlerin katılımıyla şehitler ve İsrail saldırısı altındaki Filistin halkı için düzenlenen yürüyüşte, sloganlar atıldı. Basın açıklamasında, İsrail'in sadece Filistin halkına değil, bütün insanlığa karşı suçlu olduğu vurgulandı.

13.01.2024 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'te, hekimlerinde katılımıyla şehitler ve İsrail saldırısı altındaki Filistin halkı için yürüyüş düzenlendi.

Sivil Toplum Kuruluşları (STKj, hekimler ve vatandaşların katılımıyla düzenlenen yürüyüşte "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez", " Katil İsrail" ve "Kahrolsun Amerika" sloganları atıldı.

Grup adına basın açıklamasını yapan Dr. Ayhan Yıldız, Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit Harekatında bölgesinde şehit olan askerler içinde Allah'tan rahmet, Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı dileğinde bulunduğunu söyledi.

Şehitler için Fatiha okunduktan sonra sözlerine devam eden Dr. Yıldız, "Terörist İsrail; yalnızca Filistin halkına karşı değil, bütün insanlığa karşı, sadece Filistinli çocuklara değil, bütün çocuklara karşı suçludur. Nasıl ki hiçbir suç cezasız kalmaz, İsrail için de ceza günü hızla yaklaşmaktadır. Sen kaybedeceksin; insanlık kazanacak, Filistin halkı kazanacak, beyaz önlüklerini soykırıma karşı duvar olarak örenler kazanacak, yıktığın hastanelerin içinde bütün insanlığın hayatını kurtarmaya devam eden Gazzeli meslektaşlarımız kazanacak" ifadelerini kullandı.

Program, Siirt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemalettin Erdemci'nin duası ile son buldu. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Siirt'te Şehitler ve İsrail Saldırısı İçin Yürüyüş Düzenlendi - Son Dakika


Advertisement