Sızır Şelalesi'nde Turizm Sezonu Açıldı - Son Dakika
Yerel

Sızır Şelalesi'nde Turizm Sezonu Açıldı

Sızır Şelalesi\'nde Turizm Sezonu Açıldı

Gemerek'te bulunan Sızır Şelalesi'nde turizm sezonu açıldı.

30.04.2013 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gemerek'te bulunan Sızır Şelalesi'nde turizm sezonu açıldı.

Kaymakam Yusuf Özbey Sızır Şelalesinde yaptığı incelemelerle Sızır Şelalesi'nin sezonu açtığını belirterek "Sızır kasabamızda bulunan alabalık tesisimiz ve Sızır Şelalemizde sezon açılmış durumdadır. Sızır Belediyemiz ve Gemerek Kaymakamlığı olarak çevre temizliğini yapmış durumdayız. Tüm vatandaşlarımızı Sivas'tan Kayseri'den Türkiye'nin Dünya'nın her yerindeki vatandaşlarımızı Sızır kasabamızda görmeyi arzu ediyoruz. Buraya geldiklerinde görecekler ki hakikaten saklı bir hazine ve bu saklı hazinenin keşfi için bütün vatandaşları Sızır'a bekliyoruz" dedi.

Sızır Şelalesi gezisinde Yeniçubuk Belediye Başkanı Mustafa Demir, Sızır Belediye Başkanı Zeki Kabasakal, Çepni Belediye Başkanı Hurşit İmren, Eğerci Belediye Başkanı Ali Güçlü, İnkışla Belediye Başkanı Esad Akdeniz, İlçe Tarım Müdürü Aytaç İlhan, Özel İdare Müdürü Ahmet Coşkun ve bazı daire amirleri yer aldı.

Gezinin sonunda bol bol hatıra fotoğrafı çektiren katılımcılar Sızır Şelalesinde ikram edilen çayın içilmesinin ardından şelaleden ayrıldılar - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sızır Şelalesi'nde Turizm Sezonu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement