Demokrat Parti'den Söke Belediye Başkan adayı olan iş adamı Mızrap Nazlı, tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Hastanesinde hayatını kaybetti.
Geçtiğimiz yıl geçirdiği ameliyatın ardından sağlığına
kavuşup Söke deki yatırımlarına yeniden başlaması ile sevinç yaratan Mızrap Nazlı, bir süre önce yeniden rahatsızlanmasının ardından Ege Üniversitesi'nde tedavi altına alındı.
Gıda, Tarım ve hayvancılık İlçe Müdürlüğü'nden emekli olmasının ardından siyasete giren üç çocuk babası Mızrap Nazlı (57) DYP ve Demokrat Parti de çeşitli kademelerde görev almış, 2009 yılında ilçe
başkanlığı görevinden istifa ederek DP Söke
Belediye Başkan Adayı olmuştu. Mızrap Nazlı bir süre Ak Parti'de de siyaset yapmış ve İlçe Başkanlığı'na aday olmuştu. Siyasetçi kişiliğinin yanında Söke'de konut ve kooperatifçilik alanında marka isimlerden biri olmayı başarmış Mızrap Nazlı, kişiliği ile de sevilen simalardan biriydi.
Vefatı Söke'de büyük üzüntü yaratan Mızrap Nazlı'nın cenazesinin 19 Ocak 2011 Perşembe günü İzmir Buca Göksu Mahallesi Beyazıt Camisinde öğle namazına
müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası İzmir'de
defnedileceği öğrenildi. - AYDIN
Son Dakika › Yerel › Söke İş ve Siyaset Dünyasının Acı Günü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.