Söke Ticaret Borsası Genç Girişimcileri, İlk Toplantılarını Yaptı - Son Dakika
Yerel

Söke Ticaret Borsası Genç Girişimcileri, İlk Toplantılarını Yaptı

Söke Ticaret Borsası Genç Girişimciler Kurulu, ilk toplantısını Yönetim Kurulu Başkanı Bertan Balçık başkanlığında yaptı.

12.01.2012 19:20

Söke Ticaret Borsası Genç Girişimciler Kurulu, ilk toplantısını Yönetim Kurulu Başkanı Bertan Balçık başkanlığında yaptı.

Söke Ticaret Borsası Genç Girişimciler Kurulu'nun Meclis Salonu'nda yaptığı ilk toplantısında konuşan Balçık, Aydın Genç Girişimci Kurulu toplam üye kontenjanının 239 olduğunu belirterek, "Bu sayıya Ticaret Odası Genç Girişimcileri dahil. Söke Ticaret Borsası olarak bizim 14 genç girişimcimiz var. Yani meclis üyesi sayımıza eşit. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) genç girişimci sayısını artırmak ve özendirmek amacıyla böyle bir uygulama yaptı" dedi.

Toplantının amacının girişimci sayısını artırmak ve genç işadamlarının aralarındaki diyaloğu, beraberliği sağlamak olduğunu belirten Balçık, genç girişimcilere hitaben yaptığı konuşmada, şunları kaydetti:

"Bu ulvi bir çalışmadır. Bilindiği gibi TOBB yasasında değişiklikler yapıldı. İkinci dönem sonunda, üçüncü dönem de aynı görevde bulunamıyoruz. Önümüzdeki yıllarda siz genç girişimcileri yönetimde görmek istiyoruz. Bilindiği gibi TOBB'un yeni kararları ile genç ve kadın girişimciler kurulu oluşturuldu. Aydın'da da bu kurul oluştu. Söke Ticaret Borsası olarak sizlere eğitim, bilinçlendirme gibi her türlü desteği vereceğiz. Sermayesi olmayana sermaye, alt yapısı olmayana alt yapı, bilgisi olmayana bilgi desteği verebiliriz. 17 Ocak 2012 tarihinde Aydın'da ilk toplantıyı yapıp Aydın'ı TOBB'da temsil edecek genç girişimciyi seçeceğiz."

Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu üyesi Salih Deniz Günal ise, genç girişimci kurullarında bu güne kadar Söke Ticaret Borsası'nı kendisinin temsil ettiğini belirterek, "Biz Aydınlı olarak şanslıyız. Kurullarımızı tamamladık. 17 Ocak'ta Aydın il genelindeki genç girişimcilerle tanışacaksınız" dedi.

- AYDIN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Söke Ticaret Borsası Genç Girişimcileri, İlk Toplantılarını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement