Söke'ye Profesyonel Stoper - Son Dakika
Son Dakika Logo
Yerel

Söke'ye Profesyonel Stoper

Söke\'ye Profesyonel Stoper
07.08.2014 08:43

Aydın Süper Amatör Lig’de iddialı bir ekip kuran Sökespor, son olarak Şekerspor’da forma giymeyen 1992 doğumlu stoper Emrah Meydan ile Nazilli Belediyespor A 2 takımında forma giyen sol bek Hasan Kırtı ile anlaştı.

Aydın Süper Amatör Lig'de iddialı bir ekip kuran Sökespor, son olarak Şekerspor'da forma giymeyen 1992 doğumlu stoper Emrah Meydan ile Nazilli Belediyespor A 2 takımında forma giyen sol bek Hasan Kırtı ile anlaştı.

Şampiyonluk parolasıyla lige hazırlanan kırmızı-lacivertli ekip transferi kapattı. 20 oyuncuya sahip kadroyla lige girecek olan kırmızı-lacivertliler antrenör Tevfik Ata Tekin'in eski oyuncusu Emrah Meydan ve Söke doğumlu Hasan Kırtı'yı aldı. 18 Ağustos'ta hazırlıklara başlayacaklarını belirten Tekin, "Hedefimiz şampiyonluk . Altyapıdan takviyeli bir ekiple sezona gireceğiz. Hazırlık dönemini iyi geçirmeliyiz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Söke'ye Profesyonel Stoper - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement