Sp Malatya İl Başkanı Asiltürk: "Bizim Teklifimizi Gündeme Getirdiler" - Son Dakika
Yerel

Sp Malatya İl Başkanı Asiltürk: "Bizim Teklifimizi Gündeme Getirdiler"

Saadet Partisi (SP) Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk, "SP olarak son üç seçimde de 4x4x4 sistemini biz size getirdik."

06.03.2012 10:05

Saadet Partisi (SP) Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk, "SP olarak son üç seçimde de 4x4x4 sistemini biz size getirdik.

Bizim teklifimizi hükümet gündeme getirdi" dedi.

Hükümetin eğitim alanında 4x4x4 sistemiyle ilgili görüşlerini dile getiren SP Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk, "ANAP, DSP ve MHP koalisylon hükümetinde 8 yıllık kesintisiz eğitim başlamıştı ve bugüne kadar sürdü. Biz bu eğitim sistemini ucube olarak gördük. Defalarca da söyledik. Bu eğitim sistemi Türkiye şartlarına uygun değildi. Bu eğitim sistemi ile

köylerimiz boşaltıldı. 8 yaşındaki çocuk ile 14-15 yaşındaki çocuklar Yatılı İlköğretim Bölge Okullarında aynı ortamda kalarak sıkıntıya girdi.

SP

olarak son üç seçimde de 4x4x4 sistemini biz size getirdik.

Bizim teklifimizi hükümet gündeme getirdi. Gençlerimiz için de sonuç inşallah olumlu çıkar" dedi. 4x4x4 sistemi ile ilgili TÜSİAD başkanının açıklamalarını da kınayan Asiltürk, "TÜSİAD'ın o zamanki başkanı Mustafa Koç, gazetelere ilan verilip, ara eleman, meslek lisesi elemanlarını bulamıyoruz diye ilan yaptılar.

Dün ilan veren TÜSİAD, bugün karşı çıkan yine TÜSİAD.

İmam hatip okullarının önünü kesmek için ara eleman sıkıntısı yaşatan zihniyeti

kınıyoruz" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sp Malatya İl Başkanı Asiltürk: 'Bizim Teklifimizi Gündeme Getirdiler' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement