Spor Tırı, Manisa'da Dostluk Kazandı - Son Dakika
Yerel

Spor Tırı, Manisa'da Dostluk Kazandı

Spor Tırı, Manisa\'da Dostluk Kazandı

"Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun" Projesi kapsamında yola çıkan spor tırı, Manisa'da renkli etkinliklere sahne oldu.

06.04.2013 09:47  Güncelleme: 10:02

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu işbirliği ile gerçekleştirilen "Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun" Projesi kapsamında yola çıkan Spor TIR'ı, Manisa'da renkli etkinliklere sahne oldu.

Proje kapsamında 42 ili iki TIR, iki ayrı güzergah üzerinden dolaşacak. Spor TIR'ı Mobil Müzesi'nde dünden bugüne spordan kareler, olimpiyat madalyalı sporcularımızın fotoğrafları ve eski kupalar sergileniyor. Spor Tırında ayrıca taşınabilir basketbol ve futbol sahaları bulunuyor.

Cumhuriyet Meydanı'na kurulan spor sahalarında çocuklar basketbol ve futbol oynayarak, sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu gösterdi. Ayrıca, dağıtılan tişortlar etkinliğe katılanların yüzlerini güldürdü.

Spor TIR'ının sunduğu şölene Vali Yardımcısı Necmettin Yalınalp, Belediye Başkanı Cengiz Ergün, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, ASKF Başkanı İsmail Aydın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hüseyin Eryılmaz ve Kurum Şube Müdürleri de katıldı.

Renkli geçen etkinlik, "Sporda Dostluk" mesajını herkesle paylaştı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Spor Tırı, Manisa'da Dostluk Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement