Suşehri Anadolu İmam Hatip Lisesi Türkiye Finallerine Katılıyor - Son Dakika
Yerel

Suşehri Anadolu İmam Hatip Lisesi Türkiye Finallerine Katılıyor

Suşehri Anadolu İmam Hatip Lisesi Türkiye Finallerine Katılıyor

Suşehri Anadolu İmam Hatip Lisesi Arapça Hitabet Okuma yarışmasında Türkiye finallerine katılacak.

30.04.2013 11:36

Suşehri Anadolu İmam Hatip Lisesi Arapça Hitabet Okuma yarışmasında Türkiye finallerine katılacak.

Suşehri Anadolu İmam Hatip Lisesi 11-B sınıfı öğrencisi Sema Çağlar Sivas merkezde gerçekleştirilen Arapça hitabet okuma yarışmasında il birincisi olduktan sonra 27 Nisan 2013 tarihinde Kayseri'de gerçekleştirilen Arapça Hitabet Okuma Yarışmasında bölge birincisi oldu. Başarılı öğrenci Sema Çağlar 18 Mayıs 2013 tarihinde Konya'da düzenlenecek Türkiye finallerine gitmeye hak kazandı.

Suşehri Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisinin bu başarısı ilçede takdirle karşılanırken okulda düzenlenen törende bölge birincisi olan Sema Çağlar'a ödül yağdı.

Suşehri Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde düzenlenen törene Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, Suşehri Milli Eğitim Müdürü Naci Kuru, Daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları katıldılar.

Törende konuşan Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, İl birinciliğinin ardından bölge birinciliğini de elde eden başarılı öğrencimizi ve başarılı okulumuz idarecilerini öğretmenlerini kutluyorum. Çalışmadığın hiçbir başarı senin değildir sözüyle elde ettiği başarılarla bir çok branşta ön plana çıkan Suşehri Anadolu İmam Hatip Lisemiz öğrencilerinin biz Suşehri belediyesi olarak her zaman yanlarındayız. Suşehri Anadolu İmam Hatip lisemiz en çilekeş okul olmuştur bu okulumuz yeni yeni hayat bulmaktadır. Suşehri Belediyesi olarak okulumuzun çevre düzenlemesini yapıp daha modern bir görünüme kazandırılması için elimizden gelen gayreti gösterdik. Bu çalışmalarımız bununla da kalmayacak AK Parti Teşkilat Başkanımız ve İstanbul Milletvekilimiz Ekrem Erdem abimizin bizlere sağladığı büyük destekle inşallah Suşehri Anadolu imam hatip lisemizi mevcut yerinden taşıyarak şuanda üzerinde çalıştığımız yeni bir sahaya bir kampus havasında öğrencilerimizin eğitim göreceği daha modern bir okul inşa etmenin gayreti içerisindeyiz" dedi.

Suşehri Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Hüseyin Yayla ise, "Öğrencimiz Sema Çağlar ilk önce Suşehri daha sonra Sivas ve daha sonra da Kayseri'de elde ettiği birincilikler bizleri onurlandırmıştır. Öğrencimizin elde ettiği başarı Konya'da düzenlenecek Türkiye Finallerinde de devam edeceğinden kuşkumuz yoktur inşallah ilimizi en iyi şekilde Konya'daki Türkiye finalinde temsil etmesi için gayret edeceğiz" dedi.

Törende Arapça Hitabet okuma yarışmasında Kayseri'de bölge birinciliğini elde eden 11-B sınıfı öğrencisi Sema Çağlar'a Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel çeşitli hediyeler vererek öğrenciye altın taktı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Suşehri Anadolu İmam Hatip Lisesi Türkiye Finallerine Katılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement