Taksim Gezi Parkı'ndaki Olaylar - Son Dakika
Yerel

Taksim Gezi Parkı'ndaki Olaylar

AK Parti Aydın Milletvekili Erdem."Aydın Belediyesinin taşeron çalışanları ve diğer işçileri protesto gösterilerine zorunlu katılır duruma getirilmiştir, vatandaş adeta fişlenmiştir".

07.06.2013 18:45

- AK Parti Aydın Milletvekili Erdem:

-"Aydın Belediyesinin taşeron çalışanları ve diğer işçileri protesto gösterilerine zorunlu katılır duruma getirilmiştir, vatandaş adeta fişlenmiştir"

Erdem, merkez ilçe binasında düzenlediği basın toplantıısnda, sokakta eylem yapan vatandaşların ayırt edilmesi gerektiğini, çevre duyarlılığından dolayı tepki gösterenlere saygı duyduklarını söyledi.

Başkalarının demokratik haklarına, mal ve canlarına kast etmeyecek tepkilerin normal karşılandığını anlatan Erdem, Aydın'da yapılan eylemlerde Aydın Valiliği, Jandarma ve Emniyet teşkilatının sağduyulu yaklaşımıyla hiç bir olay olmamasını da memnuniyetle karşıladıklarını ifade etti.

Aydın'daki eylemlerde Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve CHP Milletvekili Osman Aydın'ın ön sıralarda olan fotoğraflarını basın mensuplarına gösteren Erdem, şöyle konuştu:

" 2014 yerel seçimlerine yaklaşıyoruz. Halkımız kimin ne yaptığını gösterecek. Aydın'da Aydın Belediyesi'nin taşeron çalışanları ve diğer işçileri protesto gösterilerine zorunlu katılır duruma getirlmiştir, vatandaş adeta fişlenmiştir. Aydın Belediyesi tarafından vatandaşlara hizmet götürülen ve hiç bir partiye üye olmayan bir vatandaş, CHP Merkez İlçe Başkanı tarafından cep telefon mesajıyla eyleme katılmaya davet edilmişti.r Bu fişlemedir, bu suçtur." - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Taksim Gezi Parkı'ndaki Olaylar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement