Tavşanlı'da 'Birlik-Beraberlik' İftarı - Son Dakika
Yerel

Tavşanlı'da 'Birlik-Beraberlik' İftarı

Tavşanlı\'da \'Birlik-Beraberlik\' İftarı

AK Parti Tavşanlı İlçe Teşkilatı, ilçedeki siyasi partilerin teşkilat başkanlarına yönelik olarak iftar programı düzenledi.

27.07.2012 13:13

AK Parti Tavşanlı İlçe Teşkilatı, ilçedeki siyasi partilerin teşkilat başkanlarına yönelik olarak iftar programı düzenledi. AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Demir tarafından gerçekleştirilen iftar yemeğine, CHP İlçe Başkanı Mehmet Demir, MHP'İlçe Başkanı Akın Kaygısız, Saadet Partisi İlçe Başkanı Halil Poyraz, HAS Parti İlçe Başkanı Fehmi Koç, Millet Partisi İlçe Başkanı Halil Özcan, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Nail Özçiğdem ve DSP'İlçe Başkanı Adnan Kahyaoğlu katıldı.

İftar yemeğinin ardından konuşan ilçe başkanları, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Demir, "Bütün partilerin birlik beraberlik içerisinde olması gerektiğine inandığımız için bugün bir iftar yemeği tertipledik. AK Parti İlçe Teşkilatı olarak Tavşanlı'da kongrede göreve geldik. Türkiye'deki

en genç ilçe teşkilatı unvanına da sahibiz Tavşanlılı olarak.

Bizim için öncelik Tavşanlı'nın menfaatleri,

bu doğrultuda bütün partilerle birlik beraberlik içerisinde ortak akıl sayesinde,

Tavşanlı için neler yapılabilir? Neler yapmamız ile ilgili çalışmaları beraber yapalım diye, böyle bir yemek tertip ettik,

Biz Tavşanlı'da birlik ve beraberlik ile her sorunun çözülebileceğine ve sorunları da el birliği ile çözebileceğimize inanıyoruz. Hayırlısı ile çalışmayı da hep beraber sizlerden talep ediyoruz. Bu birliktelikler Tavşanlı'mız için hayırlı olur inşallah" dedi.

CHP İlçe Başkanı Mehmet Şentürk, "Öncelikle tüm Tavşanlı halkının ramazanını kutluyorum.

AK Parti İlçe Başkanımız Mehmet Demir arkadaşımız böyle

bir yemek tertip etmiş, bütün partiler olarak buradayız, bu bir nezaket ve istişare toplantısı gibi bir toplantı oldu. Bu yemekte ilçemizin sorunlarını da bir araya gelip çözümleyebileceğimizi göstermek açısından çok önemli olduğunu görüyorum. Bu daveti de kabul etme nedenimiz Tavşanlı'mız için yararlı olabilmek içindir. Bir çok konuyu da gündeme getirmemizden kaynaklanıyor. Bundan böyle yemeklerin devam etmesi açısından, bir hemfikir birliği oluştu. Biz muhalefet partileri ne kadar eleştirsek de Tavşanlımız için bir araya gelebilecek sorunları çözebilecek kültürümüz de var" diye konuştu.

MHP İlçe Başkanı Akın Kaygısız, "Mehmet kardeşimizin bu nazik davranışından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz, Türkiye de memleketi için böyle bir işlerde beraber olabilip aynı masada oturup tartışabilen herhalde çok yerde yoktur. Bizim kendi çabamızlar da Tavşanlı için yapılacak her türlü yatırımlarda iktidar ve muhalefeti bir arada olabildiğini her zaman gösterebildik. Cenabı

Allah inşallah bu gayretlerimizi hayırlara vesile eder. Tavşanlı'mızda da daha güzel yatırımlar olur, daha güzel yaşanır.

Birlik ve beraberlikler

inşallah vatandaşımıza da yansır. Yaşanabilir bir Tavşanlı için birlik ve beraberlik içerisinde yaşarsak buda bizim en güzel çalışmalarımızdan biri olur inşallah" şeklinde konuştu.

Saadet Partisi İlçe Başkanı Halil Poyraz, "Öncelikle Tavşanlı ve bütün Müslüman alemin Ramazanını kutlar, hayırlara vesile getirmesini temenni ederim. Bizim Türkiye olarak ramazan ayını barış ve huzur içinde geçirmek ayrı bir güzellik. Gönül isterdi ki bütün Müslüman halkı böyle huzur içinde geçirsin. İlçe başkanları bir çok konuya değindi, teşekkür ediyorum" dedi.

HAS Parti İlçe Başkanı Fehmi Koç, "AK Parti'nin düzenlemiş olduğu bu sadece bir

iftar

yemeği değil Tavşanlı ve Tavşanlının geleceği, sorunları hakkında yani Tavşanlı için neler yapabiliriz?

bizim için önemli olan bu… Eğer Tavşanlı varsa bizler de varız. Bizler gelip geçiciyiz, ama Tavşanlı'nın geleceği Tavşanlı'da yapılacak olan, yanlış yapılanlar varsa bunları dile getirmek, doğru yapılanları alkışlamak bu zaten görevimiz. İnşallah bu bir ilk, beraberliğimiz daim olur. İnşallah ileride evlatlarımıza iyi bir Tavşanlı bırakabiliriz. Bütün amacımız bu" ifadelerini kullandı.

Millet Partisi İlçe Başkanı

Halil Özcan, "Mehmet Demir'e bu değerli adımından dolayı özellikle teşekkür ediyorum. Rahmet, marifet ve bereket ayı olan ramazan uzlaşma ve kardeşlik duygularımızın en üst noktaya çıktığı en doruğa tırmandığı zaman içerisinde böyle bir birliktelik inşallah diğer zamanlarda da devam edecek. Ülkemizin gelişmesi, büyümesi ilerlemesi ve yücelmesi için ilçe başkanlarımızın yüklenmiş olduğu sorumluluğun ana kaynağı vatan sevgisidir. Güzel günler için ülkemizin geleceği, çocuklarımız geleceği için Tavşanlımızın geleceği için,

hep beraber iktidarı ve muhalefeti ile el ele gönül gönüle fikir alışverişinde bulunarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bütün arkadaşlarımıza hürmet ve muhabbetler sunarım teşekkürler" dedi.

BBP İlçe Başkanı Nail Özçiğdem, "Ak Parti İlçe Başkanımız Mehmet Demir beye öncelikle teşekkür ediyorum. Tavşanlı Halkının ve dünya Müslümanlarının ramazan ayını kutlar sağlık bereket getirmesini temenni ediyorum" diye konuştu. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tavşanlı'da 'Birlik-Beraberlik' İftarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement