Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Tavşanlı Meslek Yüksekokulu öğrencileri, 2012-2013 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Etkinlikleri kapsamında düzenlenen bir programla Gelibolu'ya gitti.
Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muharrem Kaya, yaptığı açıklamada, "Çanakkale Şehitlik ziyareti, öğrencilerimizin milli ve manevi değerlerini güçlendirme ve birlik ve beraberliğimizi pekiştirme adına düzenlenmiştir.
Bu organizasyonda emeği geçena Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu'na ve katkılarından dolayı okul yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
Öğrenciler, Çanakkale'de turist rehberi eşliğinde şehitlik, anafartalar, 57. Alay, Truva Atı ve Aynalı Çarşı'yı gezdi.
(EFE)
29.05.2013 23: 35: 09
TSI
NNNN - KÜTAHYA
Son Dakika › Yerel › Tavşanlı Myo Öğrencileri Çanakkale'de - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.