Tayini Çıkan Hakim ve Savcılar İçin Veda Yemeği - Son Dakika
Son Dakika Logo

Tayini Çıkan Hakim ve Savcılar İçin Veda Yemeği

21.06.2012 10:40

Tarsus ve Gülnar ilçelerinde, tayinleri çıkan hakim ve savcılar için veda yemeği düzenlendi.

Tarsus ve Gülnar ilçelerinde, tayinleri çıkan hakim ve savcılar için veda yemeği düzenlendi.

Tarsus'ta bir restoranda düzenlenen veda yemeğinde Kaymakam Orhan Şefik Güldibi, Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Cumhuriyet Başsavcısı Yavuz Temizel ve Baro Temsilcisi Avukat Ozan Varal, tayini çıkan hakim ve savcılara plaket verdi.

Tayini çıkan hakim ve savcılar Tarsus Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Salih Kaya, hakimler Gülsemin Akçin Temizel, Abdullah Börklüce, Suat Alaca, Cengiz Ataş, Rahmi Kurt ile Cumhuriyet Savcıları Halil Bektaş, Mustafa Dede, Emine Koçak ve Atilla Fahri Tüfekçi, bu anlamlı gece için herkese teşekkür ettiler.

Gülnar ilçesinde ise tayini çıkan hakim Muzaffer Gökçe için veda yemeği verildi.

Bolyaran mesire alanında düzenlenen veda yemeğine Kaymakam Tekin Dundar, Cumhuriyet Başsavcısı Melih Aladağ, hakimler Esra Aladağ, Savaş Tek ve adliye çalışanları katıldı.

Yemekte, Cumhuriyet Savcısı Melih Aladağ tayini çıkan Hakim Muzaffer Gökçe'ye plaket verdi. Aladağ, Gülnar'da 2.5 yıl görev yapan ve Şanlıurfa Birecik Adliyesi'ne atanan Gökçe'ye yeni görevinde başarılar diledi.

Muhabir: Yalçın Taşlıalan/Ahmet Can Erdoğan/Nurdan Mısırlıoğlu

Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar - MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tayini Çıkan Hakim ve Savcılar İçin Veda Yemeği - Son Dakika


Advertisement