TBMM'ye Gidersem Dünya Medyasının Gündeminde Olacağım - Son Dakika
Yerel

TBMM'ye Gidersem Dünya Medyasının Gündeminde Olacağım

TBMM\'ye Gidersem Dünya Medyasının Gündeminde Olacağım

Hatay Bağımsız Milletvekili Adayı Araştırmacı Gazeteci Nihat Taşkın, ''Mütavazi Projelerimle Kamuoyunun Her Kesimininde Olumlu Ve Mantıklı Karşılanıyorum.'' dedi.

06.06.2011 13:31  Güncelleme: 13:33

Hatay bağımsız milletvekili adayı araştırmacı gazeteci nihat taşkın, yaptığı açıklamada; bilindiği gibi toplumun her kesiminin adayı olduğumu tüm kamuoyu, yerel ve yaygın basında çıkan il ve ilçelerin sorunlarına vakıf olduğumu açıkladığım, mütavazi projelerimle kamuoyunun her kesimininde olumlu ve mantıklı karşılanıyorum.Bağımsız Aday Taşkın, "Allah nasip ederse, kısmet olursa, seçim kampanyamı yürüttüğüm ve tüm ilçelere gittiğim mutavazi halk tipi otomobilim olan ekonomik yakıtlı iki silindirli üretimi durdurulan Fiat Bis marka otomobilimle TBMM'ye gidersem, Türk medyasının yanı sıra dünya medyasınında gündeminde halkın içinden gelen, sizden biri diye söz edeceklerinden şimdiden eminim.

Tüm memur ve kamu çalışanların her türlü sosyal ve refah seviyelerini arttırmak için elimden gelen çalışmayı gösterirken, medyada muhabirlik yapan özellikle taşrada görev yapan gazeteci kardeşleriminde devlet tarafından sosyal güvencelerinin karşılanması için çalışmalarım olacaktır. Çünkü bende yıllarca muhabirlik yaptım. Ezildiğim için o muhabir arkadaşlarımın sorunlarınıda çok iyi bilenlerden biriyim. Askari ücrtle çalışanlarında bu hayat şartlarında ekonomik açıdan, düzeylerini insanca yaşanabilir hale getirmek için var gücümle çalışacağım.

Gazeteci Nihat TAŞKIN TBMM'ye halkın sesi olarak giderse ve Temiz toplum adına gereken ne ise yapılacaktır.Öl söz verme Öl sözünden Dönme (M. Akif Ersoy)'un Bu desturundan taviz vereceğimi düşünenler varsa, onlar hayal kırıklığına uğrayacaklardır.

Biz halkımıza söz verdik ölsekte bu sözümüzden asla dönmeyeceğiz.Gene tekrar ediyorum sayın seçmenim, taşıma suyuyla değirmenin dönmeyeceği gerçeğini, daha önceki tecrübelerimizden biliyoruz. Tarafıma atıfta bulunup seçilmeyecek diyen herkese tek cevabım; Güneş Balçıkla Sıvanmaz olacaktır. Onun için bağımsız milletvekilleri Yüce Meclisimizde anahtar rol oynayıp hiç bir siyasi iktidarın ve genel başkanların piyonu, kuklası olmayacaktır. Allah'ın izniyle seçildiğim zaman ne kukla nede piyon olacağım, ben milletime temiz hizmet temiz siyaset için yemin ettiğimi defalarca anlattım ve anlatmaya devam edeceğim. Verdiğiniz her oyun hakkını size hizmetimle geri vereceğime dair namus ve şeref sözü veriyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Yerel TBMM'ye Gidersem Dünya Medyasının Gündeminde Olacağım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement