Tekirdağ yerel haberi... Çorlu Belediyesi'nin Tema Park Projesi 'Masal Park', 6 Ayda 101 Bin Ziyaretçiyi Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ yerel haberi... Çorlu Belediyesi'nin Tema Park Projesi 'Masal Park', 6 Ayda 101 Bin Ziyaretçiyi Ağırladı

Tekirdağ yerel haberi... Çorlu Belediyesi\'nin Tema Park Projesi \'Masal Park\', 6 Ayda 101 Bin Ziyaretçiyi Ağırladı

Gelen Tekirdağ haberine göre Tekirdağ Çorlu Belediyesi’nin tema park projesi Masal Park, 6 ayda 101 bin ziyaretçiyi ağırladı. 21 farklı konsept ve 167 tane masal kahramanının yer aldığı Masal Park’ın giriş ücreti 5 TL iken, birinci dereceden akraba olan şehit yakınları, gaziler, engelliler ve sarı basın kartı bulunan basın mensuplarına ücretsiz olarak hizmet veriyor.

11.10.2022 17:02  Güncelleme: 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Çorlu Belediyesi'nin tema park projesi Masal Park, 6 ayda 101 bin ziyaretçiyi ağırladı. 21 farklı konsept ve 167 tane masal kahramanının yer aldığı Masal Park'ın giriş ücreti 5 TL iken, birinci dereceden akraba olan şehit yakınları, gaziler, engelliler ve sarı basın kartı bulunan basın mensuplarına ücretsiz olarak hizmet veriyor.

Tekirdağ, Çorlu Belediyesi'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda açılışını yaptığı Masal Park'a, Çorlulu vatandaşların yanı sıra İstanbul, Kırklareli, Edirne ve Çanakkale gibi çevre il ve ilçelerden de ziyaretçi akınına uğrayan Masal Park, şimdiye dek 101 bin ziyaretçiyi ağırladı.

Çizgi film karakterleri ve masal kahramanları ile donatılan 21 dönümlük arsa üzerine inşa edilen parkta 21 farklı konsept ve 167 tane masal kahramanı bulunuyor. Masal Park'ta yer alan yerli ve yabancı masal kahramanları ve çizgi film karakterlerinin yanı sıra masal okuyan ağaç, oyun grupları, atlıkarınca, tren, yürüyüş yolları, kafe ve dinlenme alanları büyük ilgi görüyor.

Parkın içinde yer alan atlıkarıncayı bugüne kadar 44 bin kişi kullanırken ağustos ayında hizmete sunulan ve parkın tamamını dolaşma fırsatı sunan treni ise 6 bin kişi kullandı.

Giriş ücreti 5 TL olan Masal Park'a 0-6 yaş grubunun yanı sıra birinci dereceden akraba olan şehit yakınları, gaziler, engelliler ve sarı basın kartı bulunan basın mensupları ücretsiz olarak girilebilen parktan 3 bin kişi ücretsiz olarak yararlandı.

Yalnızca pazartesi günleri kapalı olan Masal Park, diğer tüm günlerde sabah 10.00 ile akşam 22.00 saatleri arasında ziyaret edilebiliyor.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Tekirdağ yerel haberi... Çorlu Belediyesi'nin Tema Park Projesi 'Masal Park', 6 Ayda 101 Bin Ziyaretçiyi Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement