Tenis Turnuvası Şampiyonları Madalyalarını Başkan Bakıcı'dan Aldı - Son Dakika
Yerel

Tenis Turnuvası Şampiyonları Madalyalarını Başkan Bakıcı'dan Aldı

Tenis Turnuvası Şampiyonları Madalyalarını Başkan Bakıcı\'dan Aldı

Bozüyük’te 4 Eylül Mahallesi Gençlik Parkı Tenis kortunda düzenlenen Tenis Turnuvasının şampiyonları belirlenirken, şampiyonlar madalyalarını Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın elinden aldılar.

12.09.2014 18:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozüyük'te 4 Eylül Mahallesi Gençlik Parkı Tenis kortunda düzenlenen Tenis Turnuvasının şampiyonları belirlenirken, şampiyonlar madalyalarını Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'nın elinden aldılar.

Bozüyük Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen Yaz Spor Etkinlikleri birer birer sona ererken bu kapsamda 4 Eylül Mahallesi Gençlik Parkı tenis kortunda düzenlenen tenis etkinlikleri de düzenlenen turnuva ile sona erdi. Yaşları 9 ila 15 arasında değişen 50 sporcunun katıldığı tenis turnuvasında dereceye giren sporcular için turnuva bitiminde ödül töreni düzenlendi. Ödül törenine Belediye Başkanı Fatih Bakıcı eşi Emine Bakıcı ile birlikte katılırken tenis etkinliklerine katılan öğrenciler ve aileleri de katıldı. Başkan Bakıcı, ödül töreni öncesinde öğrencilerle tenis oynadı. Ardından tenis turnuvasında dereceye girenlere önce madalyalarını takdim eden Bakıcı, her bir öğrenciyi tebrik ederek Katılım Belgelerini verdi. Yaz boyunca spor etkinliklerine katılarak dolu dolu güzel bir yaz geçiren öğrenciler de kendilerine bu fırsatı sunan Başkan Bakıcı'ya teşekkür ettiler.

Tenis Turnuvası töreninin ardından sentetik sahada futbol antrenmanı yapan öğrencilere de kolaylıklar dileyen Başkan Bakıcı birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tenis Turnuvası Şampiyonları Madalyalarını Başkan Bakıcı'dan Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement