Tenisin En İyileri "Master Lig"De Buluştu - Son Dakika
Yerel

Tenisin En İyileri "Master Lig"De Buluştu

Tenisin En İyileri "Master Lig"De Buluştu

Antalya'da tenis severlerin en iyilerinin yer aldığı "Antalya Masters Lig Show", Grida City Tenis Arena Tenis Kulübü'nde başladı.

26.01.2012 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da tenis severlerin en iyilerinin yer aldığı "Antalya Masters Lig Show", Grida City Tenis Arena Tenis Kulübü'nde başladı. Usta raketlerin korta çıkmaya başladığı uzun soluklu ligde karşılaşmalar 2 buçuk ay devam edecek.

Antalya'da ilk kez düzenlenen ve 2011 yılındaki en iyi 12 erkek sporcunun katıldığı ligde oyuncular müsabakalarını 2 ayrı grupta gerçekleştirecek. İlk tur sonucunda ilk 3'e girenler kendi aralarında oynadıktan sonra gruplarda 1. ve 2. sırayı alanlar, eleme usulüyle şampiyonu belirlemek için tekrar kozlarını paylaşacak.

Antalya Masters Lig Show'un geleneksel hale getirileceğini belirten Tenis Arena Kulübü Başkanı Taci Pendik, tenisteki en iyi isimlerin yer almasıyla seyirci ilgisinin oldukça fazla olduğunu söyledi. Pendik, "Tenis severlere SMS ile turnuvanın içeriği hakkında bilgiler veriyoruz. İlk günler olmasına rağmen turnuvamıza ilgi çok fazla oldu. Her yıl aynı isim altında oynanacak olan turnuvamızda erkeklerin ardından bayanlar sahne alacak" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tenisin En İyileri 'Master Lig'De Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement