Trabzon'da İki Bakanın Katılımıyla Yeni Yatırımların Temeli Atılacak - Son Dakika
Yerel

Trabzon'da İki Bakanın Katılımıyla Yeni Yatırımların Temeli Atılacak

Trabzon\'da İki Bakanın Katılımıyla Yeni Yatırımların Temeli Atılacak

Araklı Kaymakamı Adnan Tezcan, Belediye Başkanı Recep Çebi ve belde başkanları, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

13.09.2013 11:59

Araklı Kaymakamı Adnan Tezcan, Belediye Başkanı Recep Çebi ve belde başkanları, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Araklı İlçesinde önemli yatırımların yürütüldüğüne vurgu yapan Vali Öz, şöyle konuştu: "İlçelerde kamu kurumları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları el birliği içerisinde çalışırlarsa pek çok konu daha iyi başarılabilir ve hizmetler daha rahat yürüyebilir. Trabzon genelinde olduğu gibi Araklı ilçemizde de güzel bir çalışma ortamı olduğunu görüyoruz. Bugüne kadar kamu ve yerel yatırımlarında eğitimde, sağlıkta Devlet Su İşleri ve diğer kurumlarımızın yatırımlarında, karayollarında, kırsal ve kentsel altyapıda önemli yatırım ve hizmetler yapılmış yapılmaya devam etmektedir" dedi.

Trabzon'da Pazar günü iki bakanın katılacağı temel atma töreni olacağını dile getiren Vali Öz, şunları söyledi: "Bu Pazar günü Çevre ve Şehircilik Bakanımız ile Orman ve Su İşleri Bakanımızın da katılımıyla Araklı başta olmak üzere ilimizdeki önemli dere ıslahı ve İller Bankası yatırımlarının temelini atacağız. Araklı ilçemizle birlikte Trabzon geneli önemli yatırımlar alıyor. Pek çok bakanlığımızın önemli yatırımları var. Devam eden inşaatlar var. Belediyelerimizin yatırımları var. Büyükşehir yönetimine geçmekle birlikte Araklı ilçemizde yeni bir yapı oluşacak. Köyler mahalle sistemine geçecek. Altyapı hizmetlerinde farklı projeler farklı hizmetler gündeme gelecek. Bu süreci hep birlikte başarıyla yürüteceğiz."

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi de, ilçesinde yürütülen çalışmalar hakkında Vali Öz'e bilgi verdi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Trabzon'da İki Bakanın Katılımıyla Yeni Yatırımların Temeli Atılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement