Tunceli'de Vadiler Temizlenecek - Son Dakika
Yerel

Tunceli'de Vadiler Temizlenecek

Tunceli\'de Vadiler Temizlenecek

Tunceli İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından 2015 yılında yapılacak yatırım ve projelerle ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı.

11.04.2015 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tunceli İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından 2015 yılında yapılacak yatırım ve projelerle ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda yeni alınan iki çöp kamyonuyla Munzur ve Pülümür vadilerinin temizlenmesi kararlaştırıldı.

Tunceli Valisi Osman Kaymak başkanlığında düzenlenen ve Vali Yardımcısı Olgun Öner ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yıldırım ile ilgili personelin katıldığı toplantıda, 2015 yılında yapılacak yatırım ve projeler değerlendirildi. Toplantıda, İl Özel İdaresi tarafından 2015 yılında yapılacak köy yolları, içme suyu, sulama ve kanalizasyon projelerinin çalışmaları ve son durumları hakkında sunumlar gerçekleştirildi.

Toplantının ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından İl Özel İdaresi'ne hibe edilen 2 adet çöp kamyonunu inceleyen Vali Osman Kaymak, iki çöp kamyonunun Pülümür ve Ovacık Vadisi'nde temizlik işlerinde kullanılacağını belirterek, "Böylece vadilerimiz daha temiz ve güzel bir görünüme kavuşmuş olacaklardır" dedi. - TUNCELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tunceli'de Vadiler Temizlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement