Türfad Yönetim Kurulu Başkanı Begiter Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Türfad Yönetim Kurulu Başkanı Begiter Açıklaması

Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Begiter, verdikleri ödül ve plaketlerle futbola yıllarca hizmet etmiş kişileri onore ettiklerini söyledi.

25.11.2015 22:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Begiter, verdikleri ödül ve plaketlerle futbola yıllarca hizmet etmiş kişileri onore ettiklerini söyledi.

Derneğin, merkez Osmangazi ilçesi Hünkar Köşkü'nde yapılan kasım ayı toplantısına TÜRFAD Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Begiter, başkan vekili Sinan Vardar, eski Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ertuğrul Dilek ve dernek üyeleri katıldı.

Begiter, AA muhabirine yaptığı açıklamada, TÜRFAD'ın, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan sonra en büyük futbol kuruluşlarından biri olduğunu kaydetti.

Derneğin yaklaşık 2 bin elit üyesi olduğunu belirten Begiter, "Üyelerimizin tamamı futbolla ilgili insanlar. İçlerinde spor bakanlığı, federasyon başkanlığı ve spor yazarlığı yapanlar var. Bu geniş bir yelpazedir" diye konuştu.

Dernek olarak Anadolu'nun her köşesinde yaygınlaştıklarına dikkati çeken Begiter, şöyle konuştu:

"Her şehirde aşağı yukarı bir derneğimiz ve faaliyetimiz var. Onlar da oradaki futbol adamlarıyla ilgili çalışmalar yapıyor. Ana hizmetlerimizden biri, yıllardır yapmış olduğumuz 'İnsanlar yaşarken de anılmalıdır' programı... Futbola hizmet vermiş ve 20-25 sene çalışmış insanlar var. Bunlar sonra emekli olmuşlar veya futbolu bırakmışlar. Daha sonra da bir köşeye çekilmişler. Bunları ne arayan ne de soran olmuş. Biz bunları buluyoruz. Bu insanlara yaptıkları hizmetlerden dolayı 15-20 yıl sonra da olsa ödül ve plaket veriyoruz. Böylece bu insanlar çok mutlu oluyorlar. Yaşarken insanları onore etmek önemli bir şeydir. Dernek olarak en büyük hizmetlerimizden biri de budur. Şimdi bu projeyi lokal olarak şehirlerde de uygulayacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türfad Yönetim Kurulu Başkanı Begiter Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement