Turgutlu Belediyesi'nce Çepnidere Mahallesi'nde Yapılacak Projelerin Temeli Atıldı - Son Dakika
Yerel

Turgutlu Belediyesi'nce Çepnidere Mahallesi'nde Yapılacak Projelerin Temeli Atıldı

Turgutlu Belediyesi tarafından Çepnidere Mahallesi’ne kazandırılacak ‘Çok Amaçlı Salon’ ve ‘Halı Saha’ projelerinin temeli, düzenlenen törenle atıldı. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Çepnidere Mahalle’mizde hemşehrilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda çok amaçlı olarak kullanabilecekleri bir salonu ve halı sahayı hizmete sunacağımızın sözünü vermiştik. Bugün bu sözümüzü yerine getirmiş olmanın haklı ve mutlu gururunu yaşıyoruz” dedi.

24.03.2023 18:27  Güncelleme: 18:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turgutlu Belediyesi tarafından Çepnidere Mahallesi'ne kazandırılacak 'Çok Amaçlı Salon' ve 'Halı Saha' projelerinin temeli, düzenlenen törenle atıldı. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, "Çepnidere Mahalle'mizde hemşehrilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda çok amaçlı olarak kullanabilecekleri bir salonu ve halı sahayı hizmete sunacağımızın sözünü vermiştik. Bugün bu sözümüzü yerine getirmiş olmanın haklı ve mutlu gururunu yaşıyoruz" dedi.

Turgutlu Belediyesi'nin Çepnidere Mahallesi'nde geçen yıl kamulaştırdığı alan üzerine inşa edilecek olan projeler için temel atma töreni düzenlendi. 9 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilecek projelerin, 7 ayda tamamlanması planlanıyor. Temel atma töreninde konuşan Başkan Akın, şunları söyledi:

"Çepnidere Mahalle'mizde hemşehrilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda çok amaçlı olarak kullanabilecekleri bir salonu ve halı sahayı hizmete sunacağımızın sözünü vermiştik. Bugün bu sözümüzü yerine getirmiş olmanın haklı ve mutlu gururunu yaşıyoruz. Bu alanda imar ve kamulaştırma sorununu çözmek, alanı imara uygun hale getirmek 2 buçuk yılımızı aldı. Maalesef önümüze yasal zorluklar çıktı. Bu zorlukları aşarken de bize öncelikle muhtarım, bu parseldeki hisse sahiplerimiz yoldaşlık yaptı. Hepsine çok teşekkür ediyorum.

Hayata geçireceğimiz Cuma Pazarı, Selvilitepe Spor Salonu, Çepnibektaş Mahalle'mize cem evi ve çok amaçlı salon, Selvilitepe Mahalle'mize cem evi ile kültür sanat merkezi, Ergenekon Mahalle'mize çok amaçlı salon ve kadın sığınma evi, sokak hayvanları için rehabilitasyon merkezi, hayvan pazarı ve sera projelerimizle 2023 yılı; Turgutlu'muzun yıldızlaşacağı, katma değeri ve niteliğinin yeniden yaratılacağı bir yıl olacak."

"OYUNUZU ADALETTEN, BARIŞTAN YANA KULLANIN"

Başkan Akın, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimiyle ilgili de şunları kaydetti:

"Ülkemizin kaderini değiştirecek seçimlere 51 gün kaldı. Bu kadim topraklarda yaşayan her bir vatandaşımızın oyu çok önemli. Bir kardeşiniz, ağabeyiniz, dostunuz olarak sizlerden ricam oyunuzu doğadan, haktan, hukuktan, adaletten, barıştan, siyasi ve ekonomik bağımsızlıktan, kadınların, çocukların, gençlerin özgürce, umutla, güvenle yaşamasından yana kullanın. Cumhuriyet'imizin ikinci yüzyılında el ele vererek, ayrışarak değil; birleşerek güzel ülkemizde sevgiyi, kardeşliği ve hoşgörü iklimini yeniden hakim kılacağız. Bunu da hep beraber başaracağız."

Turgutlu Belediyesi\'nce Çepnidere Mahallesi\'nde Yapılacak Projelerin Temeli Atıldı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Turgutlu Belediyesi'nce Çepnidere Mahallesi'nde Yapılacak Projelerin Temeli Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement