Türk Kızılay'ı Bilecik Şube Başkanı Çınar'dan Vali Elban'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Türk Kızılay'ı Bilecik Şube Başkanı Çınar'dan Vali Elban'a Ziyaret

Türk Kızılay\'ı Bilecik Şube Başkanı Çınar\'dan Vali Elban\'a Ziyaret

Bilecik Valisi Süleyman Elban, ‘’Kızılay Haftası’’ dolayısıyla, Türk Kızılay’ı Bilecik Şube Başkanı Selami Çınar ve beraberindekileri, makamında kabul etti.

02.11.2016 16:46

Bilecik Valisi Süleyman Elban, "Kızılay Haftası" dolayısıyla, Türk Kızılay'ı Bilecik Şube Başkanı Selami Çınar ve beraberindekileri, makamında kabul etti.

Vali Elban, Türk Kızılay'ı Bilecik Şube Başkanı Selami Çınar ve beraberindekileri kabulünde, Kızılay'ın özellikle afet dönemleri başta olmak üzere Türkiye'nin tarihinde çok önemli yere sahip olan sivil toplum kuruluşlarının başında yer aldığını belirti. "Kızılay'ı; milletimizden aldığı güç ve destekle gerek ülkemizde gerekse dünyada yardımlaşma, dayanışma, dostluk ve işbirliğini destekleyen tavrıyla milletimizin gurur kaynağı olmaktadır. Türk Kızılay'ının bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemizin büyüklüğüne yakışır hizmetleri, hayırsever vatandaşlarımızın da katkılarıyla sürdüreceğine inanıyorum. İnsanlık adına büyük görevler üstlenen ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Kızılay çalışanları ile hayırsever vatandaşlarımızın Kızılay Haftasını kutlar, bu faaliyetlerin yürütülmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Çınar'da, Kızılay'ın yardımlarında din, dil, ırk ve ülke ayrımı yapmadığını, yardıma muhtaç tüm insanlara, ellerinden geldiğince ve imkanlar çerçevesinde yardıma koştuklarını söyledi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Kızılay'ı Bilecik Şube Başkanı Çınar'dan Vali Elban'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement