Türk Polis Teşkilatı'nın 167. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Türk Polis Teşkilatı'nın 167. Kuruluş Yıl Dönümü

Bahşılı İlçe Emniyet Müdürlüğü Türk Polis Teşkilatı'nın 167.kuruluş yıl dönümünü törenle kutladı.

10.04.2012 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bahşılı İlçe Emniyet Müdürlüğü Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümünü törenle kutladı.

Bahşılı Belediyesi önündeki Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende, saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu.

İlçe Emniyet Müdürü Dinçer Dinç, burada yaptığı konuşmada, "Bugün başarıları, fedakarlıkları ve kahramanlıklarıyla aziz Türk halkının sevgi ve güvenini kazanmanın haklı onurunu taşıyan, Atatürk ilke ve inkılaplarının ve laik Türkiye Cumhuriyeti'nin teminatı, demokratik hukuk devletinin lokomotif kurumlarından olan Türk polis teşkilatının 167. kuruluş yıl dönümünde, sevincimizi birlikte paylaşma nezaketini gösteren sizlere en içten saygılarımı arz ediyorum" dedi.

Kurulduğu günden buyana kendisini sürekli geliştirme hedefiyle çalışan Türk emniyet teşkilatının, görevini üstün hizmet anlayışıyla yerine getirdiğini söyleyen Dinç, "Hukukun üstünlüğü ilkesinden hareketle görevini ifa eden teşkilatımız geçmişte olduğu gibi devletin emrinde, milletin hizmetinde olmaya devam edecektir. Demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti'nin bekası için çok büyük sorumluluk yüklenmiş ve milletimizin huzuru, refahı, canı ve malı gibi kutsal değerler için, canlarının vererek aramızdan ayrılan yüce Allah tarafından şahadet mertebesiyle ödüllendirilen aziz şehitlerimizin manevi huzurlarında rahmet ve saygıyla eğilirken, görevleri başında yaralanan kahraman gazilerimizi minnetle anıyor, emekli mensuplarımızın ve halen görevi başında gece gündüz, soğuk ve sıcak demeden, zaman ve mesai gözetmeden özveriyle çalışan tüm meslektaşlarıma ve teşkilatın bu günlere ulaşmasında emeği geçen herkese aileleri ile birlikte esenlikler temenni ediyor, Bahşılı İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli adına en derin saygılarımı arz ediyorum" diye konuştu.

Daha sonra Jandarma İlçe Bölük Komutanlığı bahçesinde sunulan ikramla yapıldı. İlçe Müftüsü Hacı Osman Solmaz, burada polis şehitleri ve tüm şehitler için dua etti.

Programa, Garnizon Komutanı İsmail Çetinkaya, Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin, Müftü Solmaz, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hacı Aslan Akman,siyasi parti ilçe başkanları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

- KIRIKKALE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türk Polis Teşkilatı'nın 167. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement