Türk Polis Teşkilatının 170. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında şehit ve gazi yakınları emniyet müdürlüğünce düzenlenen yemekte buluştu.
Adnan Menderes Bulvarındaki polis lokalinde düzenlenen etkinlikte Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, şehit ve gazi yakınlarıyla ilgilenerek bir süre sohbet etti.
Zeybek, burada yaptığı konuşmada, "Vatan için canını feda edenlerin fedakarlıklarına laf söylemek gibi bir haddim yok. Bu konuda yüce kitabımız zaten gerekli şeyleri ifade ediyor" dedi.
Konuşmanın ardından İl Müftüsü Arif Gökce ve katılımcılar şehitler için dua etti.
Etkinliğe Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Aytekin Şahin, İl Jandarma Komutanı Albay Ünsal Bulut ve çok sayıda polis katıldı.
Son Dakika › Yerel › Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 170. Yıl Dönümü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.