Türk Sinemasının Kült Filmi Akm'de - Son Dakika
Yerel

Türk Sinemasının Kült Filmi Akm'de

Türk Sinemasının Kült Filmi Akm\'de

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kasım Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında 15 Kasım Cuma günü düzenlenecek Sinema Günleri ile Türk sinemasının kara komedi tarzındaki güzel örneği "Ah Güzel İstanbul" sanatseverler ile buluşacak.

14.11.2013 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kasım Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında 15 Kasım Cuma günü düzenlenecek Sinema Günleri ile Türk sinemasının kara komedi tarzındaki güzel örneği "Ah Güzel İstanbul" sanatseverler ile buluşacak. Filmin ardından Ankara Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kurtuluş Kayalı ile söyleşi gerçekleştirilecek. Program, saat 18.00'da başlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Kasım Kültür Sanat Etkinlikleri devam ediyor. Senaryosunu Safa Önal ve Ayşe Şasa'nın birlikte yazdığı Atıf Yılmaz yönettiği, başrollerinde Sadri Alışık ve Ayla Algan'ın oynadığı kara komedi tarzındaki Türk Sineması'nın kült eseri 'Ah Güzel İstanbul' Sakaryalı sanatseverler ile buluşacak. AKM'de gerçekleştirilecek sinema gösteriminin ardından Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kurtuluş Kayalı ile söyleşi gerçekleştirilecek. Etkinlik, 15 Kasım Cuma günü 18.00'da başlayacak. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Sinemasının Kült Filmi Akm'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement