Türkiye Kulüpler Karate Şampiyonası Sona Erdi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Türkiye Kulüpler Karate Şampiyonası Sona Erdi

17.05.2015 15:52

Türkiye Kulüpler Karate Şampiyonası Bursa'da sona erdi.

Türkiye Kulüpler Karate Şampiyonası Bursa'da sona erdi.

Gemlik Kaymakamlığı, Gemlik Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün katkılarıyla 15-17 Mayıs tarihlerinde düzenlenen şampiyonaya 40 ilden katılım oldu.

Organizasyonda 380 takımdan bin 858 sporcu tatamiye çıktı. Gemlik Spor Salonu'nun ev sahipliği yaptığı şampiyona ümit, genç ve büyükler kategorilerinde yapıldı. Kata ve kumite olmak üzere toplam 8 dalda kupalar sahiplerini buldu.

Üç gün süren heyecan sonunda oluşan genel sıralamanın zirvesini Kocaeli ve İstanbul ekipleri paylaştı. İki kez birincilik kürsüsüne çıkan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, birer ikincilik ve üçüncülük elde ederek toplamda kazandığı kupa ile sıralamanın en üst basamağında yer aldı.

İki şampiyonluk ve bir üçüncülük elde eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor ise ikinci basamakta yer alırken, birer kez kürsünün ilk ve üçüncü basamağına çıkan Gebze ?Karate-Do Spor Kulübü de şampiyonayı üçüncü tamamladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türkiye Kulüpler Karate Şampiyonası Sona Erdi - Son Dakika


Advertisement