Türkiye Siyasi Tarihi ve AK Parti'nin Misyonu" - Son Dakika
Yerel

Türkiye Siyasi Tarihi ve AK Parti'nin Misyonu"

Prof. Dr. Çelik : "Tayyip Erdoğan bugün var, yarın yok. Herkes gibi o da bir fanidir.

24.09.2014 16:55

Celal Bayar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Çelik, AK Parti İzmir il yönetim kurulu üyelerine  "Türkiye Siyasi Tarihi ve AK Parti'nin misyonu" konulu sunum yaptı.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'ndan yapılan açılmaya göre, Osmanlı ve Türkiye tarihini anlatan Prof. Dr. Mehmet Çelik, AK Parti hareketinin sadece bir siyasi parti hareketi olmadığını, geleceğin güçlü ve büyük Türkiye'sini şekillendirme yolunda ilerleyen bir büyük misyonun adı olduğunu ifade etti.

Çelik, Somali'de bir bardak temiz suya muhtaç olan çocuğun ümidinin Türkiye olduğunu kaydederek, " 'Filistin'de üstüne bomba yağan insanların ümidi Türkiye'dir. Doğu Türkistan zulüm altında inleyen kişinin ümidi Türkiye'dir. Tayyip Erdoğan bugün var, yarın yok. Herkes gibi o da bir fanidir. Ancak, Erdoğan'ın temellerini attığı ve şekillendirdiği bu kutlu hareket ilelebet yaşayacaktır" diye konuştu.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican da her hafta düzenli olarak yapılan il yönetim kurulu toplantılarına davet edilecek konuşmacılarla seminerler düzenleneceğini belirtti. Delican, şunları kaydetti:

"2023 hedeflerine doğru yürüyen bu güçlü ve büyük teşkilatın daha donanımlı bir hale bürünmesini hedefliyoruz. İlk toplantımızda konuyu 'tarih' olarak seçtik. Bundan sonraki süreçte sadece tarih konusunda değil, başka konularda da düzenlenecek toplantılarda teşkilat mensuplarımızı bilgilendireceğiz." - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türkiye Siyasi Tarihi ve AK Parti'nin Misyonu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement